REKLAMI GEÇ

‘Yetti gari’ diyeceğiniz gün 30 Mart

‘Yetti gari’ diyeceğiniz gün 30 Mart

CHP Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan ve CHP Acıpayam Belediye Başkan Adayı İlhan Özcan ile birlikte Acıpayam ilçesinin köy ve kasabalarını ziyaret etti. Arslan, “12 senedir size hizmet getirmeyen yönetime ‘Yetti Gari’ diyeceğiniz gün 30 Mart olacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 13 Mart 2014 Perşembe, 15:20

Ziyaretlerinde, 30 Mart’ın Denizli’nin geleceğinde değişim sağlayacağını belirten Arslan, “12 senedir size hizmet getirmeyen yönetime ‘yetti gari’ diyeceğiniz gün 30 Mart olacak. Cumhuriyet tarihinin en büyük yolsuzluğunu yapan iktidarı da süpüreceğiniz gündür bu tarih. Onların kanun önünde hesap vermesini ancak siz sağlayabilirsiniz” dedi.

twit kopya face kopya

web

Kazım Arslan, İlhan Özcan ile elele vererek Acıpayam’ın ve Denizli’nin çehresini değiştireceklerini, Büyükşehir Belediyeciliğinin nasıl yapılacağını göstereceklerini söyledi. Ayrıca ” Biz ikimizde iş adamıyız, sanayiciğiz, iş nasıl yapılır, sanayi nasıl geliştirilir çok iyi biliyoruz. Sanayiyi Denizli’nin her yerinde geliştireceğiz. Tarım sanayinin ilçelerde kurulup gelişmesini sağlayacağız. Gençlerimize iş bulma imkanları sağlamak boynumuzun borcudur. Önceliğimiz gençlerin işsizliğine son vermek” diyen Arslan, yanlış politikalar yüzünden çiftçilik yapanların ve hayvancılıkla uğraşanların para kazanamadığını, mevcut yönetimin kurdukları sistemlerle köylünün sırtından yandaşlarının para kazanmasını sağladıklarını, artık köylünün kazanma vaktinin geldiğini ve 3o martın bu düzeni yıkmanın günü olduğunu söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü: ”Vatandaşlarımı tüccarın insafına bırakmayacağım. Tütüncümün, hayvancımın, çiftçimin para kazanmasını sağlayacağım. Tarlalarda büyümüş bir insanım, çiftçilikten yetiştim, avukatlığa, sanayiciliğe kadar geldim. Benim gibi insanların köylerden çıkması için ne gerekiyorsa, nasıl bir destek gerekiyorsa vereceğim.”

Arslan, ayrıca, Berkin Elvan’ın vefatından dolayı duyduğu üzüntüyü belirterek ailesine ve Türkiye’ ye baş sağlığı diledi.

KİMDİR

Yorumlar

Mert   -  Bağlantı 14 Mart 2014, 00:14

Ey kavmim, ölçekleri tam doldurun. Ölçmede ve tartıda adâletli olun, sosyal adâleti, sosyal güvenliği temin edip, refah payını artırarak toplumdaki dengeyi sağlayın. İnsanların mallarını eksik teslim etmeyin, değerlerini düşürmeyin, bedellerini eksik ödemeyin, mallarını kötülemeyin, haksız rekabet yapmayın, aldatarak, hile yaparak, fırsat kollayarak, gasp ederek insanların haklarını zayi etmeyin, zayiine sebep olmayın. Ülkede, yeryüzünde bozgunculuk yaparak, karışıklık çıkarmakta ve küfürde ileri gitmeyin.’ dedi. 11 / HÛD – 85

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu