REKLAMI GEÇ

Yılın Hizmet Ödülü Beyhan Aslan’a verildi

Yılın Hizmet Ödülü Beyhan Aslan’a verildi

Denizli eski milletvekili, Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV) Yönetim Kurulu Başkanı Beyhan Aslan’a büyük onur. Aslan’a, başkanı olduğu vakfın tüketicilerin korunmasına yönelik çalışmalarından dolayı “Tüketici Hizmet Ödülü” verildi.

Engin Ünal / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2014 Çarşamba, 11:00

Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca Ankara’da düzenlenen 17. Geleneksel Tüketici Ödül Töreni’nde, yedi dalda seçilen kişi ve kurumlara ödülleri verildi. Hizmet Ödülü, parlamentoda Denizli’yi 21. dönem milletvekili olarak temsil eden ve halen ve tüketicilere yönelik çalışmalarıyla dikkati çeken TÜKÇEV’in başkanlığını yürüten Beyhan’a Aslan’ın oldu.

Ödül töreninde konuşan Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı, TÜKÇEV’in tüketicinin korunması adına çok önemli çalışmalara imza attığını belirtti. Yazıcı, “Öncelikle bugün sunumunu yaptığımız Türkiye Tüketici Profili ve Bilinç Seviyesi Araştırması’nın gerçekleşmesindeki katkılarından dolayı tüm TÜKÇEV yetkililerine teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra platforma davet edilen TÜKÇEV Başkanı Beyhan Aslan’a, Gümrük ve Ticaret Bakanı Hayati Yazıcı tarafından “Yılın Hizmet Ödülü” belgesi ile plaketi verildi.

ÖDÜL KATEGORİLERİ VE ÖDÜL ALANLAR

Gümrük ve Ticaret Bakanlığınca düzenlenen 17. Geleneksel Tüketici Ödül Töreni’nde, ödül alan kişi ve kurumlar şunlar:

– Hizmet Ödülü: Tüketici ve Çevre Eğitim Vakfı (TÜKÇEV)

– Radyo Televizyon Programı Ödülü: TRT1-Pazar Ola, Kanal 26-Tüketirken, Line Tv-Tüketici Köşesi/Güne Bakış

– Basın Tüketici Köşesi Ödülü: Akdeniz Manşet Gazetesi-Tüketici Başvuru Merkezi, Posta Gazetesi-Çaresi Posta’da, Eskişehir Yeni Gün Gazetesi-Tüketici Bilinci,

– Bilinçli Tüketici  Ödülü: Mehmet İmrek, Tolga Karadeveci, Erdoğan Erdoğan, Eyüphan Öztürk

– Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun’un Uygulanmasında Başarılı Kuruluş Ödülü: İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı, Ege Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Tekstil Bölümü

– Tüketici Memnuniyetini İlke Edinen Firma Ödülü: Franke Mutfak ve Banyo Sistemleri, Touristica Atlas Turistik Servis ve Yatırım, Jolly Tours Club Jolly Turizm

– Bilimsel Çalışma Ödülü: Ozan Özkaya, Neslihan Onur.

Yorumlar

Tuncer Tunçbilek   -  Bağlantı 23 Nisan 2014, 18:30

Sayın Beyhan Aslan’ı başarısından dolayı kutluyorum, ancak ilimizin yetişdirdiği nadir bir siyasetci olarak Denizli’mize hizmet vermeye devam etmesi gerektiğine inananlardanım, kendisini önümüzdeki dönemde bekliyoruz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu