REKLAMI GEÇ

Yüz yılın dev çilesi

Yüz yılın dev çilesi

Denizli Belediyesi’nin “100 Yılın Dev Projesi” sloganıyla alt yapıda başlattığı çalışma, çileye döndü. Çaybaşı’nda 3 aydır devam eden alt yapı çalışmaları yanlış uygulama ve projeden dolayı yeniden yapılmaya başladı. Kanalizasyonları dere üzerine yapan firma ise kayıp.

/ DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2009 Salı, 17:14

Denizli Belediyesi tarafından başlatılan “100 Yılın Dev Projesi” adeta çileye döndü. Alt yapıdaki kökten değişim için başlatılan proje, yanlış uygulama ve projelerden dolayı “ 100 Yılın Dev Çilesi” haline geldi.

Çaybaşı’nda 3 ay önce başlayan ve alt yapıdaki tüm sistemlerin değiştirilmesiyle devam eden çile, yanlış proje uygulamasından dolayı yeniden yapılmaya başlandı. Bölgedeki dere yatakları araştırmasını yeterince yapmayan firma, yaptığı kazı çalışmasından geri dönemeyince, alt yapıda adeta yıkım yaptı. Yaptığı hatanın son anda farkına varan firma ise yaşanan olayı kimseye fark ettirmeden kayıplara karıştı.

Firmanın yaptığı yanlışı fark eden Denizli Belediyesi ise kısa süre içerisinde ihaleyi Kahramanmaraş’lı başka bir firmaya verdi. 3 aydır devam eden ve vatandaşa çile çektiren çalışmalar ise yeni firmanın gelmesiyle birlikte yeniden başladı.
Tekrar kazılan bölgedeki çalışmaların ise bir hafta daha süreceği bildirildi. İhaleyi alan firma ise önceki firmanın sistemi yanlış döşediğini ve dere yatağının hesaba katılmadan çalışma yapıldığını belirtti. İsminin açıklanmasını istemeyen firma yetkilisi, projenin doğru olarak yapılmamasından dolayı yeniden bölgede çalışma başlattıklarını ve alt yapı çalışmasının yeniden yapılacağını belirtti.

3 aydır toz – toprak içinde hayatını geçiren Çaybaşı sakinleri ise yaşanan gelişmelere tepkili. Denizli Belediyesi’nin kendilerine 100 yılın dev işkencesini yaşattıklarını belirten bölge esnafı, işlerinin gün geçtikçe kötüye gittiğini ve çalışmalardan dolayı işyerlerine kimsenin gelmediğini belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu