REKLAMI GEÇ

Zafer Bayramı ilçelerde de sönük geçti

Zafer Bayramı ilçelerde de sönük geçti

Anadolu’dan işgalcileri söküp atan zaferin 94’üncü yıldönümü ilçelerde de kutlandı. Ancak, kent merkezinde olduğu gibi 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları ilçelerde de sönük geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Ağustos 2016 Salı, 14:56

30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları birbirinin kopyası gibi geçti. Atatürk anıtlarına çelenk konulup, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı söylendi. Törenler, günün önemini dile getiren şiir ve konuşmalarla son buldu.

acıpıyam-ic

ACIPAYAM
30 Ağustos Zafer Bayramı töreni Hükümet Konağı önünde yapıldı. Buradaki törene Acıpayam Kaymakamı Karahan Daştan, Garnizon Komutanı Binbaşı İsmail Güdül, Acıpayam Belediye Başkanı Hulusi Şevkan, Cumhuriyet Başsavcısı Burak Olgun, siyasi parti temsilcileri, gaziler, şehit aileleri, daire ve kurum amirleri ile vatandaşlar katıldı.

Çelenk konulması, saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın söylenmesinin ardından, günün anlam ve önemini belirten bir konuşmayı Askerlik Şubesi Başkanı Teğmen Ömer Uludağ yaptı. Uludağ, “Zaferin 94. yıldönümünü, ilk günkü gurur ve heyecandan hiçbir şey kaybetmeden, aynı duygularla kutluyoruz. Her safhası tek tek düşünülerek hazırlanan bu zafer, aziz yurdumuza ve bağımsızlığımıza kasteden işgal kuvvetleri karşısında Türk ordusunun ortaya koyduğu eşsiz bir zaferdir. Başta Türkiye Cumhuriyeti ‘nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere Kurtuluş Savaşı’nın tüm kahramanlarını, günümüzde terör eylemlerinde şehit olan Türk Silahlı Kuvvetleri ile Emniyet güçleri mensuplarımızı ve hayatını kaybeden vatandaşlarımızı saygı ve rahmetle anıyoruz” dedi.

tavas-ic

TAVAS
Tavas’taki 30 Ağustos Zafer Bayramı töreni Hükümet konağı önünde gerçekleşti. Törene Tavas Kaymakamı Osman Varol, Tavas Belediye Başkanı Turhan Veli Akyol, Garnizon Komutanı J.Yzb. Veysel Aksoy, daire ve okul müdürleri katıldı. Çelenklerin konulması, saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın söylenmesiyle tören sona erdi. Kaymakam Osman varol, daha sonra tebrikleri kabul etti.

civril-ic

ÇİVRİL
İlçenin Cumhuriyet Meydanı’nda Atatürk Anıtı’na protokol tarafından çelenk konuldu, saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal marşı söylendi. Cumhuriyet Meydanı’ndaki kutlamaların son bölümünde Çivril’in kurtuluşu ve Zafer Haftası ile ilgili bir konuşma yapan Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, “Bin yıldır devam eden birliğimizi kimse bozamaz. Birliğimizi ve dirliğimizi korumak için askerimizle, polisimizle, her bir ferdimizle birlik olup mücadele edeceğiz” dedi.

Çivril’deki Zafer Bayramı törenine Kaymakam Orhan Burhan, Çivril Belediye Başkanı Gürcan Güven, Çivril Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ali Osman Hastarla, Çivril İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ahmet Kemal Balcı, İlçe Emniyet Müdürü Servet Balcı, siyasi parti ve STK temsilcileri ile daire müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

ANONS

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu