REKLAMI GEÇ

ZEYBEKCİ, TRT EKRANLARINDA

ZEYBEKCİ, TRT EKRANLARINDA

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, TRT 1’de yayınlanacak Bank Asya 1. Lig programına katılarak Denizli’yi ve Denizlispor’u tanıttı.

/ DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2010 Salı, 17:31

TRT için Bank Asya 1. Lig tanıtım çekimlerini yapan Eflatun Film’in son durağı Denizli oldu. Funda Alp’in hazırladığı, Özlem Yılmaz’ın yönettiği programın, sunuculuğunu ise Banu Uzuner yapıyor.

Denizlisporlu eski futbolcular, Huzurevi’nde kalan takımın eski amigosu Saim Külçeler’i ziyaret etti. Başkan Nihat Zeybekci, Denizlispor Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Özsoy da futbolcuların ziyaretine katıldı. Program çekimleri de bu sırada yapıldı.

Bank Asya 1. Lig’inde mücadele eden takımların bulunduğu şehirlerin ele alındığı programda, Denizli ve Denizlispor’a yıllarca emek verenler tanıtıldı. Başkan Zeybekci, programda kenti tanıtırken, Denizlispor Başkanı Özsoy’da takımın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Emektar amigo Külçeler ise takımdaki anılarını TRT izleyicileriyle paylaştı.

Programın Dokuzkavaklar Mahallesi’ndeki çekimlerinde ise minik Denizlisporlar takım için düşüncelerini söyledi. Başkan Zeybekci de, buradaki tüm çocuklara Denizlispor forması dağıttı.

TRT 1’de yayınlanacak program, 2 Ağustos’ta başlayacak ve 9 bölüm şeklince izleyicilere sunulacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu