REKLAMI GEÇ

Zolan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

Zolan, Büyükşehir personeliyle bayramlaştı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, çeşitli birimleri ziyaret ederek, buralarda görev yapan personelle bayramlaştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2016 Pazar, 10:30

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, kentin değişik bölgelerindeki hizmet birimlerini tek tek ziyaret ederek, personelle bayramlaştı.

denizli-buyuksehir-bayramlasma-1Başkan Zolan’a Büyükşehir Belediye Meclisi Başkan Vekili ve Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Genel Sekreter Mustafa Ünal ile genel sekreter yardımcıları Mustafa Gökoğlan, Aytaç Turgut ve İbrahim Özsoy ile DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör eşlik etti.

Personele aileleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini dileyen Zolan, “Bayramda eşimize, dostumuza, ailemize ziyarette bulunalım. Kaybettiğimiz yakınlarımıza mezarlık ziyaretinde bulunalım. Hastalarımızı ziyaret edelim, varsa dargınlıklar kırgınlıklar onları ortadan kaldıralım” dedi.

Görevi başındakilere başarılar diledi
Başkan Zolan, Denizli halkının güvenliği için bayramda çalışacak ekiplere seslenerek, “Bazı arkadaşlarımız bayramda nöbet tutacak. Allah’ım sizlere kolaylıklar versin. Siz nöbet tutacaksınız ki Denizli’deki bir milyon insanımız güvende olsun, rahat uyusun. İnşallah yangın olmasın, felaket olmasın, kaza olmasın. Ama bunlar hayatın içinde olan şeyler. Bunlar yaşandığında hemen sizler yetişiyor, hayat kurtarıyorsunuz. O hizmeti vermek adına halkımızın huzuru ve refahı adına bayramın bir gününü burada geçireceksiniz. Bayramınız mübarek olsun. Allah’ım tekrar bu bayramlara kavuşmayı nasip etsin” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu