REKLAMI GEÇ

Zolan: Denizli’nin yeni bir çevre yolu olacak

Zolan: Denizli’nin yeni bir çevre yolu olacak

Denizli’ye yeni bir çevre yolu daha geliyor. ali Marım Bulvarı’nı İzmir Yolu’na bağlayacak olan 50 metre genişliğindeki yolda çalışmalar sürüyor. Bölgede incelemelerde bulunan Büyükşehir belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli trafiğine önemli katkılar sağlayacak yolun önemli olduğunu söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Nisan 2016 Cumartesi, 11:38

Yapımı devam eden 50 metre genişliğindeki yol yapım çalışmasını yerinde inceleyen ve bilgi veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 121 Proje kapsamında yapımı süren 50 metre genişliğindeki yolda yoğun bir çalışma içinde olduklarını söyledi.

cevre-yolu-1

Ali Marım Bulvarı’nı İzmir Bulvarı’na bağlayacak olan yolun Denizli için yeni bir çevre yolu öneminde olacağını vurgulayan Başkan Zolan, “Yol tamamlandığında Adalet Mahallesi, Başkarcı, Yenişehir, Albayrak ve Gümüşler bölgesine ulaşım daha rahat, daha konforlu olacak. Bu yol Bozburun Bulvarı sonrasında ise çevre yoluna bağlanacak. Ankara yolundan gelen veya oraya gitmek isteyenler şehrin merkezine girmeden, Üçgen’den geçmeden daha seri ve kısa zamanda bu yolu kullanarak ulaşım sağlayacak. Böylece merkezimizdeki trafikte de bir rahatlama olacak” dedi.

Zolan, yol yapım çalışmalarının Fen İşleri Dairesi ekiplerince yürütüldüğünü söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu