REKLAMI GEÇ

Zolan halkı dinliyor

Zolan halkı dinliyor

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, halkla buluşmaya 2016 yılında da devam ediyor. Yılın ilk toplantısını gerçekleştiren Başkan Zolan, yaklaşık 200 kişiyle yüz yüze görüşerek sorunlarını dinledi. Zolan, “Bir günde 200’ü aşkın kişiyi dinlemek yorucu. Ama toplantı sonrası birinin yüzünü güldürebiliyorsak o bize mutluluk veriyor” dedi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 5 Ocak 2016 Salı, 11:37

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 2016 yılının ilk Halk Günü toplantısında vatandaşlarla buluştu. Büyükşehir Belediyesi girişinde hazırlanan platformda, çoğunluğunu iş için gelen genç, yaşlı, engelli vatandaşları dinleyerek sorunlarına çözüm üretmeye çalışan Başkan Zolan, yaklaşık 200 kişiyle görüşmenin zor ve yorucu olduğunu belirtti.

denizli-buyuksehir-belediyesi-osman-zolan-halk-gunu-ic

BİRİNİN SORUNUNU ÇÖZEBİLİYORSAK MUTLU OLUYORUZ
Vatandaşların randevusuz başkanla görüştüğü halk günü toplantılarının 2016 yılında da devam belirten Başkan Zolan, “Evet çok yorucu ve zor. Ama toplantı sonrası buraya gelenlerden birini bile mutlu edebiliyorsak, sorununa çare olabiliyorsak ve yüzünün güldüğünü gördüğümüz de o yorgunluğumuzu unutuyoruz” dedi.

BAŞKANLA GÖRÜŞECEKLERİNİ BİLEREK GELİYORLAR
Vatandaşların randevusuz bir şekilde gelmesinin çok önemli olduğunu ifade eden Başkan Zolan, “Vatandaşlar buraya başkanla görüşeceklerini bilerek geliyor. Sorunlarını, taleplerini rahatlıkla bana anlatabileceklerini biliyorlar. Ve bunu bilerek buraya geliyorlar. Birçoğunun sorununu çözüyoruz. Ama bazı şahsi sorunlar oluyor, onların da çözmeye çalışıyoruz ama biraz zaman alıyor” diye konuştu.

denizli-buyuksehir-belediyesi-osman-zolan-halk-gunu-ic-1

VATANDAŞLARA DAVET
Denizlileri her ayın ilk Salı günü yapılan Halk Günü toplantısına davet eden Başkan Zolan, “Bizim de bazı eksikliklerimiz, görmediğimiz hususlar olabiliyor. Vatandaşlarımızın talepleri varsa rahat bir şekilde bize iletmelerini istiyoruz. Onları duymak aslında bize de yön veriyor, eksikleri görebiliyoruz. İyi ki başlamışız, bu taleplerin artması halk gününün doğru bir iş olduğunu gösteriyor” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu