REKLAMI GEÇ

Zolan ile Öğretmenler Günü selfie’si

Zolan ile Öğretmenler Günü selfie’si

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Anafartalar Anadolu Lisesi’nde düzenlenen Öğretmenler Günü etkinliğine katıldı. Okula yaptığı katkılardan dolayı plaket verilen Zolan, selfie çekimlerine de “hayır” diyemedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Kasım 2015 Salı, 16:41

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Öğretmenler Günü kutlamaları kapsamında Anafartalar Anadolu Lisesi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte bir konuşma yapan Zolan, “Öğretmenlerimizle ilgili ne söylesek azdır. Ben tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyorum. Mesleklerin en kutsalı olan öğretmenliğe saygı ve sevgi çerçevesinde sahip çıkmak ve onların göstermiş olduğu yolu takip etmek gerekiyor” dedi.

denizli-osman-zolan-ogretmenler-gunu-2

Tüm öğrencilere de seslenen Başkan Zolan, “Öğretmenlerinizin gayreti ile güzel işler başaracaksınız. Sizler de belli bir süre sonra burada öğretmen olarak bulunabilirsiniz. Ben hepinize iyi dersler diliyorum” diye konuştu.

denizli-osman-zolan-ogretmenler-gunu-3

Diğer konuşmaların ardında Zolan’a Anafartalar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği tarafından okula yaptığı katkılardan dolayı teşekkür plaketi verildi. Anafartalar Anadolu Lisesi öğrencisi Fatma Nur Menteş ve Ali Rıza Tutuk etkinlik kapsamında mini bir konser verdi.

denizli-osman-zolan-ogretmenler-gunu-1

Anafartalar lisesi öğretmenlerine hediyeler veren Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, selfie çekimi taleplerini de geri çevirmedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu