REKLAMI GEÇ

Zolan; Karadenizlililerin konuğu oldu

Zolan; Karadenizlililerin konuğu oldu

Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) Başkanı Birol Konak ve yönetim kurulu üyeleri, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’ı misafir ettiler.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2019 Pazar, 12:48

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli Karadenizliler Kültür ve Dayanışma Derneği (DEKAD) üyeleri ile bir araya geldi. DEKAD Başkanı Konak, bugüne kadar kendilerine verdiği destekler için Başkan Osman Zolan’a teşekkür ederek, “Denizlimizdeki güzel hizmetleriniz, bizlere verdiğiniz ve verecek olduğunuz desteklerden dolayı teşekkür ederim. Hizmetlerinizin artarak devam etmesini diliyoruz” dedi.

“Hep beraber mutlu olalım”
Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ise, kendisi için hazırlanan program dolayısıyla DEKAD Başkanı Birol Konak ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, birlik mesajı verdi. Başkan Osman Zolan, “Biz kardeşiz, birçok alanda, etkinlikte bulunduk. Ortak programlar yaptık. Denizlimizde hep beraber huzurlu ve mutlu bir şekilde yaşıyoruz. Şehrimiz, ülkemiz daha güzele gitsin. Hep beraber mutlu olalım” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu