REKLAMI GEÇ

ZOLAN: “PAMUKKALE HAYAT BULACAK”

ZOLAN: “PAMUKKALE HAYAT BULACAK”

Seçim çalışmalarına Pamukkale ilçesinde devam eden AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Pamukkale bizimle hayat bulacak” dedi.

/ DENİZLİHABER / 15 Mart 2014 Cumartesi, 11:41

Denizli’nin farklı bölgelerinde kent halkıyla bir araya gelen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, gündüz gerçekleştirdiği fabrika ziyaretlerinin ardından Pamukkale’ye bağlı Gözler beldesinde ilçe haklıya buluştu. 2 binden fazla Pamukkaleli’nin katıldığı toplantıya, çevre belde, köy ve mahallelerden de vatandaşlar adeta akın etti.
Bugüne kadar gerçekleştirdiği ilçe, belde, köy ve mahalle toplantıları ile Denizli’de ayak basmadık yer bırakmayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bir kez daha Gözlerliler ile bir araya geldi. Gözler’de düzenlenen toplantıya Pamukkale’nin farklı bölgelerinden 2 binden fazla vatandaş katıldı. İlçe halkının yoğun ilgi gösterdiği Zolan davul zurna ekibi ile karşılandı.

PAMUKKALE’DE ‘AK BELEDİYECİLİK’ SESLERİ
Düzenlenen toplantı süresince vatandaşların çeşitli sloganlarla destek verdiği AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, vatandaşlarla uzun süre bir arada bulundu. 2 binden fazla kişinin gösterdiği sevgi karşısında söylenecek söz olmadığını dile getiren Osman Zolan, Pamukkale’nin 30 Mart günü için kararını verdiğini, bunun da açıkça ortada olduğunu söyleyerek kendilerini destekleyen Pamukkalelilere teşekkür etti.

“PAMUKKALE, TÜRKİYE’NİN EN GÜZEL KENTLERİNDEN BİRİ OLACAK”
Pamukkale’nin sahip olduğu tarihi, kültürel, ekonomik ve turistik değerler ile çok yönlü bir ilçe olduğunun altını çizen Osman Zolan, Denizli’nin elindeki bu değerlerin yıllarca bölük pörçük yerel yönetimlerle hizmet verilmeye çalışılması nedeniyle değerlendirilemediğini söyledi. Büyükşehir’le birlikte bu değerlerin en iyi şekilde Denizli’ye kazandırılacağını vurgulayan Zolan, “Pamukkale’miz her yönüyle çok güzel, çok özel bir ilçe. Bu ilçemizi birbirinden büyük projeler ile tanıştırarak adeta yeniden yaratacağız. Bunu yaparken de asla ‘ben’ demeyecek, bugüne kadar olduğu gibi, yine ‘biz’ diyerek birlikte hareket edeceğiz. Allah’ın izni ve sizlerin de desteği ile Pamukkale’miz çok kısa bir sürede Türkiye’nin en güzel kentlerinden biri haline gelecek” dedi.

ic

“TARIMSAL KALKINMA VE MODERN KENTLEŞME BİR ARADA OLACAK”
Bazı çevrelerce büyükşehir sistemine geçildiğinde tarımsal faaliyetlerin sona ereceğine dair yanlış ve kasıtlı yönlendirmeler yapıldığına işaret eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, “Yeni Büyükşehir Yasası, tarım ve hayvancılık faaliyetlerinin desteklenmesi için büyükşehir belediyelerine görev ve yetki veriyor. Dolayısıyla biz de burada her türlü tarım ve hayvancılık faaliyetinin modern ve sorunsuz bir şekilde sürdürülmesi için pek çok projeyi hayata geçireceğiz. Büyükşehir demek, büyük hizmetler demek. Bu sistemde vatandaşlarımız en ufak bir mağduriyet yaşamayacak. Aksine Pamukkalemiz, Denizlimiz kazanacak. Zaten Ak belediyecilik anlayışında da milletimizi mağdur etmek yoktur, daima milletimize hizmet etmek vardır. Biz 30 Mart’tan sonra tarımsal kalkınma ve modern kentleşmenin bir arada nasıl olabileceğini Pamukkale’mizden tüm Türkiye’ye göstereceğiz” dedi.

Yorumlar

nurhan   -  Bağlantı 15 Mart 2014, 22:31

Kapıya bırakılmış olan, Pamukkale için 121 “DEV PROJE” kitapçığını inceledim..Kağıt kalitesine ve görsellere diyecek yok ancak;
1- Bunların birçoğunun bölgenin, hatta Türkiye’nin en büyüğü olacağı abartısı,
2- Zaten var olan (Bozdağ kayak merkezi gibi) yerlerin yeni proje olarak gösterilmesi
3- Eski 77 projeden biri olan , yapılmayan stadyumun yeniden vadedilmesi
4- İlbade mezarlığına açık hava müzesi?..
5- Kapalı spor salonunun yerine, Denizli’deki tüm dernekleri toplayacak STK merkezi (sakıncalı olur diye düşünüyorum)
6- Taziye evleri?
7- Kazı ve boru döşeme işlerinin beş ayrı proje olarak sunulması
8- Ücretsiz cenaze hizmetlerinin devam edecek olması ( yeni proje mi?)
9- Yeni Otogar ile istasyon arasına üst geçit (Zaten projede bulunduğu halde yapılmamıştı)
10- Kaleiçinin canlandırılması?.. v.b….
Böyle devam ediyor liste.. Birkaç tane yeni proje var ama, reklamın ne demek olduğunu anladım..Aslında bir tek şey aradım kitapta..Önceki seçimde vadedilen ama yapılmayan RAYLI SİSTEM…Mutlaka gerekli bana göre..Ama yok…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı