REKLAMI GEÇ

Zolan: Suyumuz temiz, şüphemiz yok

Zolan: Suyumuz temiz, şüphemiz yok

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi’nde toplu zehirlenme vak’aları gündeme geldi. Bu konuda açıklama yapması istenen Belediye Başkanı Osman zolan, “Pamukkale Üniversitesi ve Organize Sanayi Bölgesi’ne suyu biz vermiyoruz. O gün yaptığımız tahlillerde de bir sorun çıkmadı. Şebeke suyunu yeni doğan bebeklerinize rahatlıkla içirebilirsiniz” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 15 Mayıs 2015 Cuma, 18:42

Denizli Büyükşehir Belediye Meclisi, Mayıs ayı toplantılarına başladı. İlk oturumda CHP’li üye Bekir çapar, Organize Sanayi Bölgesi, Pamukkale Üniversitesi ve Denizli Adliyesi’nde yaşanan toplu zehirlenme olaylarının içme suyundan kaynaklanıp kaynaklanmadığını sordu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Organize Sanayi Bölgesi ile Pamukkale Üniversitesi’nin suyunun DESKİ tarafından verilmediğini belirterek, “Bizim yaptırdığımız tahlillerde bir olumsuzluk tespit edilmedi. Kaldı ki, Türkiye’nin en temiz şebeke suyunun Denizli’de olduğunu söylüyoruz. Vatandaşlarımız, yeni doğan bebeklerine dahi şebeke suyunu rahatlıkla içirebilirler” dedi.

DESKİ Genel Müdürü Mahmut Güngör de, şebeke sularından günlük olarak numuneler alınarak düzenli tahliller yapıldığını belirterek, vak’alar üzerine aynı gün bir tahlil daha yaptıklarını açıkladı. Güngör, “Her iki tahlilde de suyumuzun temiz ve standartlara uygun olduğunu tespit ettik” dedi.
Öte yandan meclis, ilk oturumda Mayıs gündemini oluşturan maddelerin tamamını incelenmek üzere ilgili komisyonlara havale etti.

Yorumlar

metin şahin   -  Bağlantı 17 Mayıs 2015, 13:40

YAŞA ZOLAN

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu