REKLAMI GEÇ

Zolan yaşlılarla buluştu

Zolan yaşlılarla buluştu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, yaşlı ve emeklilerin zamanlarını daha verimli bir şekilde geçirmeleri amacıyla Denizli’de ilk kez hayata geçirilen Yenişehir Kültür Evi’ni ziyaret etti. Başkan Zolan, yaşlı ve emeklilere yönelik merkezler yapmaya devam edeceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2015 Salı, 15:17

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezi’nin yeni yerine taşınmasının ardından yaşlı ve emekli vatandaşlar için değerlendirilen Kültür Evi’ni ziyaret etti. Yenişehir Kültür Evi’nde çaylarını içerek, gazete ve kitap okuyan, bünyesindeki kütüphane ve internet hizmetinden de ücretsiz yararlanan vatandaşlar Başkan Zolan ile bir süre sohbet etti.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, bölgedeki birçok vatandaşın gazete ve kitap okuyup zaman geçirecekleri bir yer istediğini hatırlatarak, “Yenişehir Bilgi Evi ve Kurs Merkezimizi buradan taşıyınca vatandaşlarımıza burada bir Kültür Evi yapacağımızın sözünü vermiştik. Bu mekanı sizlerin hizmetine tahsis ettik. Burada vatandaşlarımızın zaman geçirebilecekleri, çay kahve içebilecekleri bunların yanı sıra çeşitli kursların da verilebildiği yerler olsun istedik. Şükürler olsun ki çalışmamız başarıya ulaşmış” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu