REKLAMI GEÇ

ZOLAN’A HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

ZOLAN’A HAVAİ FİŞEKLİ KARŞILAMA

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, ilçe, belde ve köy gezilerine devam ediyor. Son olarak Buldan’a bağlı 1 belde ve 11 köyü ziyaret eden Zolan, Kadıköy’de havai fişek gösterisi ile karşılandı.

/ DENİZLİHABER / 12 Mart 2014 Çarşamba, 17:54

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın Buldan programı ilçeye bağlı Yenicekent beldesinden başladı. AK Parti Buldan Belediye Başkan Adayı Ahmet Kırık’ın da katıldığı programda her zaman olduğu gibi vatandaşların yoğun sevgi gösterisiyle karşılaşan Osman Zolan, Buldanlılar’a dev turizm projelerinin müjdesini verdi.
denizli-osman-zolan-buldan-ic-2

“DENİZLİMİZ’İ MARKA KENT YAPTIK, SIRA BULDAN’DA!”
Denizli’yi 2004 yılında Ak belediyecilik anlayışıyla tanıştırdıklarını hatırlatan Osman Zolan, “Denizlimiz bundan 10 yıl öncesinde adeta büyük bir köy görünümündeydi. Bunu da bizler değil, dışarıdan kentimize gelen vatandaşlarımız söylüyordu. Biz 2004 yılında yola dönemin belediye başkanı olan Ekonomi Bakanımız Sayın Nihat Zeybekci ile çıktığımızda, Denizlimiz için büyük hayallerimiz ve hedeflerimiz vardı. Kentimizde acil olarak yapılması gereken o kadar çok şey vardı ki…

Bu nedenle de hiçbir konuda korkmadan, çekinmeden elimizi taşın altına koyduk ve irili ufaklı binlerce projeyi kentimize kazandırdık. Şükürler olsun ki Denizlimiz’i 10 yıl içinde yalnızca Türkiye’nin değil, Avrupa’nın da en modern, en güzel, en yaşanılabilir kentlerinden biri haline getirdik. Bugünkü geldiğimiz noktada Denizlimiz’i nasıl marka kent yaptığımızı hepiniz görüyorsunuz. Şimdi sıra Buldan’da!” dedi.
denizli-osman-zolan-buldan-ic-1

“BULDANIMIZ TURİZMİN GÖZ BEBEĞİ OLACAK”
Buldan’da doğa, tarih, kültür, spor, sağlık ve inanç turizmi açısından onlarca alternatifin yer aldığını kaydeden Osman Zolan, bu değerlerden yeterince yararlanılamadığını vurguladı. “Bu değerlerimizi turizme ve dolayısıyla ilçe ekonomimize kazandırmak için güçlü bir belediyeye sahip olunması gerekir” diyen Zolan, şunları söyledi: “Buldanımız Ak belediyecilikle tanıştığı 2007 yılından bu yana pek çok önemli sorununu çözmeyi başardı. Şimdi ise ilçemizi şaha kaldırma zamanı. Şimdi, turizmimizle, kültürümüzle, dokumamızla, üzümümüzle kalkınma zamanı. Bunun için de Buldan’da güçlü bir belediye kurmak gerekiyor. Bu da ancak ve ancak AK Parti belediyeciliği ile mümkün. Çünkü bizim hizmet anlayışımız, sadece ve sadece millete hizmet etme anlayışı. 30 Mart’tan itibaren Buldanımız’a hem Büyükşehir Belediyemiz hem de Buldan Belediyemiz hizmet verecek. Dolayısıyla bu iki belediyenin uyum içerisinde hizmet vermesi çok önemli. Buldan’da hayata geçireceğimiz turizm projeleri ile Buldanımız’ı turizmin göz bebeği yapacağız. Bu kapsamda Tripolis Antik Kenti kazılarına destek vererek turizme açacağız. Tarihi evlerimizi restore ederek kültür turizmine kazandıracağız. Dokumamızın, üzümümüzün, yerel yemeklerimizin uluslararası alanda tanıtımına büyük önem vereceğiz. Termal sağlık turizmini de atağa geçireceğiz. Süleymanlı Yaylası’nı sil baştan düzenleyerek doğa ve yayla turizmine kazandıracağız.”

denizli-osman-zolan-buldan-ic

“AHMET KIRIK KARDEŞİMLE YEPYENİ BİR BULDAN OLUŞTURACAĞIZ”
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte tüm ilçelerin Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin imkanlarından yararlanacağının altını çizen AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, bu kapsamda Buldan için de 91 Dev Proje hazırladıklarını belirtti. “Ahmet Kırık kardeşimin sözü, bizim sözümüzdür” diyen Zolan, sözlerini şöyle tamamladı: “Buldan’ın tamamını Ak belediyecilik anlayışıyla tanıştırmak için 91 Dev Proje hazırladık. Bunları hazırlarken de hangi köyümüzde, beldemizde ve mahallemizde ne tür sorunlar ve ihtiyaçlar olduğunu raporlayarak, ona göre hareket ettik. Sizler bizlere her zaman sahip çıktınız, yanımızda oldunuz. Bundan dolayı hepinize çok teşekkür ediyorum, Allah hepinizden razı olsun. Şimdi de sizlerden tek bir ricam var, o da Ahmet Kırık kardeşime sahip çıkmanız. İnşallah sizlerin de desteği ile 30 Mart’tan sonra Ahmet Kırık kardeşimle birlikte yepyeni bir Buldan oluşturacağız. Bunu da bugüne kadar olduğu gibi, yine sizlerle birlikte başaracağız.”

ZOLAN KADIKÖY’DE HAVAİ FİŞEKLE KARŞILANDI
Buldan programı kapsamında Yenicekent beldesi ile Alacaoğlu, Çamköy, Boğazçiftlik, Kırandamı, Sarımahmutlu, Körtepe, Beyler, Derbent, Türlübey ve Karaköy köylerini ziyaret eden Osman Zolan, son olarak Kadıköylüler ile bir araya geldi. Burada köy halkının havai fişek gösterisiyle karşılanan Zolan ve beraberindekiler, gece yarısına kadar köylülerle vakit geçirdi. Köylülerin taze sağılmış doğal süt ikram ettiği Osman Zolan, köy halkının kendilerine gösterdiği ilginin, 30 Mart günü için verilen kararın güçlü bir göstergesi olduğunu ifade ederek, Kadıköylüler’e teşekkür etti. Program, yine köylülerin yoğun sevgi gösterisi arasında sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 14 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 14 33Parçalı Bulutlu