REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Denizli’ye Eğlence Dünyası

Zolan’dan Denizli’ye Eğlence Dünyası

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli için hazırladığı 222 Dev Proje’den birinin de Eğlence Dünyası olduğunu açıkladı. İçinde onlarca dev oyuncak ile farklı sosyal tesislerin yer alacağı Denizli Eğlence Dünyası, Ege Bölgesi’nin en büyük eğlence parkı olacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Mart 2014 Cumartesi, 10:10

Denizli kent merkezinde geniş bir alanda hayata geçirilecek Eğlence Dünyası, Türkiye’nin en büyük tema parklarından biri olacak. İçinde pek çok eğlence alternatifi ile çeşitli sosyal tesislerin de yer alacağı bu park, yeşil dokusu ve rengarenk ortamıyla Denizli’yi devler liginde bir adım daha öne çıkaracak.

ic-1

HER YAŞTAN İNSANIN İLGİ ODAĞI OLACAK
Küçük çocuklardan yetişkin bireylere kadar her yaş grubuna yönelik farklı eğlence mekanlarının bir arada bulunacağı Eğlence Dünyası, gencinden yaşlısına herkesin ilgi odağı haline gelecek. Ailece eğlence imkanının da sunulacağı bu eşsiz parkta engellilere yönelik eğlence üniteleri de yer alacak. Park içerisinde çocuklara yönelik küçük oyuncakların yanı sıra, gençlere ve yetişkinlere yönelik büyük oyuncaklar da bulunacak. Her yıl on binlerce kişinin ziyaret etmesi beklenen Eğlence Dünyası’nda, tema parkların vazgeçilmez oyun üniteleri olan rafting, roller coaster, korku tünelive dev dönme dolap gibi oyuncaklar da yer alacak.

ic-2

FARKLI SOSYAL TESİSLERDE VAKİT GEÇİRME KEYFİ
Eğlence Dünyası’nın yeşil dokusu ve rengarenk ortamı içinde bulunacak olan çeşitli sosyal tesisler sayesinde, park ziyaretçileri gün boyu sıkılmadan burada vakit geçirebilecekler. Bu özelliği ile yalnızca bir tema park olmakla kalmayacak Eğlence Dünyası’nda alışveriş merkezi, restoran, kafeler, hediyelik eşya mağazaları, gösteri merkezi, bowling salonu gibi ilgi çekici sosyal donatılar da yer alacak.

anons

“DENİZLİMİZ’E YEPYENİ BİR YAŞAM ALANI KAZANDIRACAĞIZ”
Geride bıraktıkları 10 yıllık süreçte Denizli’de pek çok temel belediyecilik hizmetlerini tamamladıklarını ifade eden AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, artık Denizli’yi farklı bir konuma yükseltecek projelere imza atmak için kolları sıvadıklarını söyledi. Denizli’deki sosyal yaşamı canlandırmak ve turizme katkı sağlamak amacıyla çeşitli projelere imza atacaklarını dile getiren Osman Zolan, şunları söyledi: “Denizlimiz’de hayata geçireceğimiz 222 Dev Proje’den biri olan Eğlence Dünyası, kentimizdeki sosyal yaşamı canlandırmanın yanı sıra, her yıl on binlerce yerli ve yabancı turistin kent merkezine gelmesini sağlayacak. Başta çocuklarımız ve gençlerimiz olmak üzere her yaştan vatandaşımızın ilgisini çekecek olan bu eşsiz park, Ege Bölgesi’nin en büyük eğlence parkı olmasının yanında, Türkiye’nin en büyük tema parklarından biri olacak. Parkta eğlence ünitelerinin yanı sıra birçok sosyal tesis de bulunacak. Bu projemizi hayata geçirdiğimizde, Denizlimiz çok daha farklı bit seviyeye yükselecek.”

Yorumlar

hayruah   -  Bağlantı 8 Mart 2014, 15:19

gaziantep ilinde gitmiştik harika bir yerdi girişinde 1 kereeyee mahsus 15tl alıyorladı içerde bütün etkinkileree bine biliyorduk eğer girişde aynı olursa çok harika olur kolay gelsin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 17 32Parçalı Bulutlu