REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Görmez onuruna yemek

Zolan’dan Görmez onuruna yemek

Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan ”İlk Kıvılcım Müftü Ahmet Hulusi Efendi ve Milli Mücadele’de Denizli” konulu sempozyum için Denizli’ye gelen Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez onuruna yemek verdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Mayıs 2012 Perşembe, 10:20

Pamukkale Colossae Termal Hotel’de gerçekleşen yemeğe Vali Abdülkadir Demir, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı Denizli İl Müftüsü Alaattin Gürpınar ve çok sayıda davetli katıldı. Denizli’de olmaktan özellikle “Müftü Ahmet Hulusi Efendi ve Milli Mücadele’de Denizli” konulu sempozyum nedeniyle Denizli’de olmaktan son derece memnuniyet ve gurur duyduğunu dile getiren Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, “ Böylesine önemli bir şahsiyetin gelecek nesillere aktarılması açısından gerçekleştirilen sempozyumun son derece büyük önem taşıdığını düşünüyorum. Bu organizasyona imza atan herkesi kutluyorum” dedi.

Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’i Denizli’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını dile getiren Denizli Belediye Başkanı Osman Zolan, “ Belediyemiz, Pamukkale Üniversitemiz ve İl Müftülüğümüzün ortaklaşa hazırladığı sempozyuma Sayın Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’in konuşmacı olarak katılmış olması bize onur vermiştir. Kendisine teşekkürlerimiz iletiyorum” dedi.

Başkan Zolan, Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez’e Denizli ziyareti anısına çeşm-i bülbül hediye etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
16 Nisan 2024 Salı 14 31Az Bulutlu
17 Nisan 2024 Çarşamba 12 29Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
18 Nisan 2024 Perşembe 12 29Parçalı Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 28Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 28Gökgürültülü Sağanak Yağışlı