REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Pamukkale için 121 proje

Zolan’dan Pamukkale için 121 proje

AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Pamukkale’nin Siteler Mahallesi’ni ziyaret ederek seçmenleriyle buluştu. Zolan, Pamukkale için 121 proje hazırladıklarını belirtti.

/ DENİZLİHABER / 17 Mart 2014 Pazartesi, 18:34

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, seçim çalışmalarına devam ediyor. Pamukkale ilçesinin Siteler Mahallesinde düzenlenen toplantıda seçmenlerine seslenen Zolan, Pamukkale için 121 Dev Proje hazırladıklarını açıkladı. Bu projeler arasında hem klasik hem de sosyal belediyecilik alanında Türkiye’ye örnek olacak çok sayıda proje olduğunu ifade eden Zolan, “Pamukkalemiz’de yine ‘ilk’leri ve ‘en’leri hayata geçirmeye devam edeceğiz. Bu projeleri yaparken de Pamukkale Belediyemiz ile işbirliği içerisinde çalışacağız. Çünkü büyükşehir sisteminde kaliteli ve sorunsuz bir hizmet verilebilmesi için, ilçe belediyelerinin büyükşehir belediyeleri ile uyum içerisinde çalışmaları gerekir” dedi.

ZOLAN’DAN ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLERİ İÇİN SOSYAL YAŞAM MERKEZİ MÜJDESİ
AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, 121 Dev Proje arasında Siteler Mahallesi’nin de içinde bulunduğu bölge için de dev bir projeleri olduğunu ifade etti. Üniversite öğrencileri için bu bölgede bir sosyal yaşam merkezi inşa edeceklerini ifade eden Zolan, şunları söyledi:

denizli-akp-osman-zolan-ic

“Burada üniversite öğrencilerimize yönelik modern bir sosyal yaşam merkezi projesi hayata geçireceğiz. Bu merkezde öğrencilerimiz yemek, çamaşır, ders çalışma ve verimli vakit geçirme gibi ihtiyaçlarını karşılarken, sosyal hayatlarına da katkı sağlayacaklar. Bu merkez sayesinde Siteler, Yunus Emre, Çamlaraltı, Asmalıevler ve İncilipınar gibi mahallelerimiz daha da değerlenecek. Pamukkalemiz sizlerin destek ve güveni, bizlerin de hizmet sevdası ile inşallah daha güçlü, daha modern, daha yaşanılabilir bir kent haline gelecek. Gelin, Pamukkalemiz’i hep birlikte daha güzel bir geleceğe taşıyalım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 13 18
21 Nisan 2024 Pazar 8 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 11 27Parçalı Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu