REKLAMI GEÇ

Zolan’ın miting maratonu

Zolan’ın miting maratonu

Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan’ın, Cankurtaran ve Karaman mahallelerinde düzenlediği mitingler, vatandaşın büyük ilgisiyle gerçekleşti.

/ DENİZLİHABER / 25 Mart 2014 Salı, 11:07

Karaman’da büyük bir coşku içinde karşılanan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, sözlerinin sık sık tezahüratlarla kesildiği toplantıda birlik ve beraberlik mesajı verdi. “Bugüne kadar birlikte başardık. Bundan sonra da birlikte başaracağız. 30 Mart akşamı bu inancımız sandıkta tescil edilecektir. Sadece Merkezefendi’de değil, diğer ilçelerde de sandıklar coşacaktır.” diyen Zolan, ayrıca tüm Karaman halkını 30 Mart akşamı Çınar Meydanı’na davet etti. 

Bu toplantıdaki coşkunun kendilerini fazlasıyla mutlu ettiğini dile getiren Osman Zolan, “Bu akşam burada bizleri sıcak bir şekilde karşılayan kardeşlerimize, hanımlarımıza, evlatlarımıza ve tüm mahalle halkımıza teşekkür ediyorum. İşte Karaman burada. Allah hepinizden razı olsun. Birlikteliğimiz hiç bozulmasın” diye konuştu.

“YAPARSAK BİZ YAPARIZ!”
Denizli’nin 50 yıllık geleceğini şimdiden planladıklarını vurgulayan AK Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, şunları söyledi: “Denizli’nin geleceğine ışık tutacak, geleceğine değer katacak ve gelecek nesillerin hayır duasını alacağımız projelerimizle sizlerin huzurundayız. Bizim hedeflerimiz ve vizyonumuz ortadadır. Yaptıklarımız ortadadır. Denizlimiz için 222 Dev Proje hazırladık. Hepsini önümüzdeki hizmet dönemi içerisinde Denizlimiz’e kazandıracağız. Sizler çok iyi biliyorsunuz ki, biz boş laf değil, sadece ve sadece hizmet üretiriz. Karamanımız için, Merkezefendimiz için, Denizlimiz için yaparsak sizlerle birlikte yaparız, en iyisini ve en güzelini yaparsak biz yaparız!”

CANKURTARAN’DA ZOLAN COŞKUSU
Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, Cankurtaran Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek projelerini anlattı. Vatandaşların büyük ilgi gösterdiği mitingte Başkan Zolan’a 7’den 70’e tüm Cankurtaranlılar sevgi gösterilerinde bulundular.

Mahalle halkının gösterdiği ilgiye teşekkür ederek sözlerine başlayan Osman Zolan, şunları söyledi. “Şükürler olsun ki Cankurtaranımız birçok hizmet aldı. Tabi ki yapacaklarımız daha bitmedi. Bildiğiniz gibi 2004 yılında Denizli bir karar verdi. Denizli’nin çalışkan insanları, sanayisi, tekstili ‘bu şehir bize yakışmıyor’ dedi. ‘Biz daha iyisini daha güzelini hak ediyoruz’ diyerek Nihat Zeybekci Bakanımıza ve bizlere yetki verdi. Biz de yol arkadaşları olarak 7 yıl beraber çalıştık. Beraber hizmet ettik. Sonra bayrağı teslim aldık ve son 3 yıldır da o bayrağımızı daha ileriye, daha yukarıya götürmek için gayret sarf ediyoruz. Şükürler olsun 10 yılda Denizli’miz bir başka oldu. Denizli 10 yıl öncesine göre siyahla beyaz kadar farklılaştı. 2004’te milletimiz bize yetki verdi. Baktı işler yolunda gidiyor, 2009’da da ‘devam’ dedi. Artık Denizlimiz büyükşehir oldu. Büyükşehirle beraber daha büyük imkanlara sahip olacak. Burası da Pamukkale ilçesinin bir mahallesi oldu. Artık hizmetkarlarınız çoğalıyor. Bir taraftan Pamukkale Belediyesi, bir taraftan Büyükşehir Belediyesi sizlere hizmet edecek. Pamukkale İlçe Belediyesi’nde birlikte kol kola, omuz omuza hizmet destanı yazacağımız kardeşim Hüseyin Gürlesin. Hüseyin kardeşimle beraber inşallah sizlere hizmet edeceğiz, hizmetkarınız olacağız.”

İÇME SUYU ve KANALİZASYON MÜJDESİ
Daha temiz içme suyu için çalışmalara başladıklarını ifade eden Zolan, “Yukarıdaki suyumuzun depo ve isale hatlarının ihalesini yaptık. 2000 tonluk olacak depomuzu hem içme suyunda kullanacağız, hem de fazlasını tarımda damlama sularında kullanacağız. Suyumuz yağmur yağdığında bulanık akmayacak. Suyumuz derelerden açıktan akarak değil; tertemiz, hiçbir şeyin karışmadığı şekilde evlerinizden akacak. Kanalizasyonla ilgili de çok çalışmalar yapıldı. Sizin daha sağlıklı bir ortamda yaşamanız için sızdırmaz bir şekilde kanalizasyon hatlarını baştan aşağıya yenileyeceğiz. İçme suyu borularımızı da tamamen değiştireceğiz.”

DENİZLİ’YE İKİNCİ ÇEVRE YOLU GELİYOR
Cankurtaran’da Denizli’ye yapılacak ikinci çevre yolunun da müjdesini veren Zolan şöyle devam etti. “Buraya Denizli’nin ikinci çevre yolu geliyor. Ankara yolu buradan Antalya’ya bağlanacak. Bunun yanında Denizli’nin ilk tünelini Honaz Dağı’nı delerek çevre yolumuza yapacağız. Çevre yolumuz ve tünelimizle artık Ankara’ya giderken Denizli’nin içerisinde oyalanmayacağız. Trafiğe takılmadan buradan organizeye çok rahat gideceğiz.”
ZOLAN

GECE GÜNDÜZ SİZLERE HİZMET EDECEĞİZ
Denizli’nin makus talihini yenerek büyük bir köy olmaktan çıktığını söyleyen Zolan, “Biz kardeşiz. Biz sizleri çok seviyoruz. İnşallah gece gündüz sizlere hizmet edeceğiz. Tüm bunların hepsini yaparsak biz birlikte yaparız. Eğer 2004 yılında Denizli bizlere yetki vermemiş olsaydı, büyük köy olmaktan kurtulamazdı. Esas kahraman bize yetki veren bu millettir. İnşallah bize yetki verdiğinizde her şeyin en iyisini en güzelini yine birlikte yapacağız. Sizlerin hizmetkarı olacağız.” dedi

ÇOCUKLARIMIZIN GELECEĞİ İÇİN
Denizli’nin, geleceğini düşünerek karar vermesi gerektiğini söyleyen Ak Parti Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Osman Zolan, konuşmasını şöyle tamamladı: “Belediye Başkanı olduğum ilk yıldan bu yana hiçbir partiye, hiçbir adaya kem söz söylemedim. Dedim ki ‘Osman sana yakışmaz. Hele hele iftira, çamur, karalama hiç yakışmaz.’ Onun için biz sadece yaptıklarımızı ve yapacaklarımızı anlatıyoruz. Tabi ki farklı siyasi görüşlerimiz olacaktır. Onlar bizim zenginliğimizdir. O ayrı görüşlerimiz bizi ayrılığa değil, daha iyiye daha güzele götürmeli. Ama bazen de şehrimizin, mahallemizin ortak menfaatinde buluşmayı başarmamız lazım. 30 Mart sabahı sandığa giderken evde çocuğumuz varsa çocuğumuzun gözünün içine bakacağız. Onun geleceğini düşüneceğiz. Mahallemizin geleceğini, şehrimizin geleceğini düşüneceğiz. ‘Yaparsa kim yapar’ diye düşüneceğiz ve verdiğimiz cevapta tüm siyasi kimliğimizi bir kenara bırakarak ortak menfaatte buluşmamız lazım. Ülkemizi, şehrimizi, mahallemizi ancak bu şekilde daha iyiye götürebiliriz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

DenizliSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
18 Nisan 2024 Perşembe 15 27Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 10 27Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 19Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 8 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 10 27Çok Bulutlu