REKLAMI GEÇ

Merkezefendi 1. Yılını kutladı

Merkezefendi 1. Yılını kutladı

Merkezefendi Belediye Meclisi Nisan ayı toplantılarına başladı. Bu ayın ilk toplantısında 30 mart üzerinden bir yıl geçmesi nedeniyle yaş pasta kesilirken, encümen üyesi ve ihtisas komisyonu seçimleri gerçekleştirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Nisan 2015 Cuma, 19:09

Nisan ayı 1. toplantısının açılışında konuşan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, şehit edilen Mehmet Selim Kiraz’ı saygıyla andıklarını kaydetti. Sanatçı Kayahan içinde başsağlığı dileyen Başkan Subaşıoğlu, Avrupa Konseyine ilişkin bilgiler verdi. Belediyenin bir yıllık çalışmalarına ilişkin de bilgiler veren Başkan Subaşıoğlu, hedeflerini aktardı. 

Bir yıllık değerlendirme konuşmasının ardından salona 1. yıl nedeniyle yaş pasta getirildi. Parti grupbaşkanvekillerini yanına çağıran Başkan Muhammet Subaşıoğlu, onlarla birlikte yaş pasta keserek yıldönümünü kutladı. Ardından meclis maddelerinin görüşülmesine geçildi.
İlk olarak kapalı zarf usulü seçim yapılarak yeni dönem (2016 yılı) görev yapacak encümen üyeleri seçildi. Encümen üyeliklerine Hasan Serter 22 oy, Şevki Demir ile Ayhan Mazıoğlu 21’er oy alarak seçildi.

Daha sonra ihtisas komisyonlarının seçimine geçildi. Yapılan oylama sonucunda Plan ve Bütçe Komisyonu’na İbrahim Uzunoğlu, Necip Filiz, Fatih Aydemir, Osman Erdemir ve Hamdi Soylu seçildi.

Ardından İmar ve Bayındırlık Komisyonu seçimlerine geçildi. Bu komisyona Kamuran Taşdan, Yusuf Görgüç, Süreyya Kaya, Nigar Hüyük, Ebru Lema Kalkan seçildi.

Genel İşler Komisyonu’na ise Mahir Altuğ, Fazıl Altıntaş, Halil Hilmi Bozca, Fatma Atsay, Yusuf Garip oy birliğiyle seçilen isimler oldu.
Çevre ve Sağlık Komisyonuna ise Nuran Sözgen, Hüseyin Aktürk, Selma Yıldız, Ayşe Hazer ve Mehmet Nuri Serbest diğer komisyonlarda olduğu gibi oybirliğiyle seçildi.

Seçimlerin ardından meclis oturumu sona ererken, Pazartesi günü 2. Meclis toplantısının yapılması oybirliğiyle karara bağlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 32Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu