REKLAMI GEÇ

50 mahallede asfaltlama çalışması başladı

50 mahallede asfaltlama çalışması başladı

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Selçukbey Mahallesi’ndeki yol yapım çalışmalarını yerinde inceledi. Subaşıoğlu 50 mahallenin tamamında asfaltlama çalışmaları başlattıklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Nisan 2015 Cumartesi, 13:32

Merkezefendi Belediyesi, asfalt sezonunun başlamasıyla birlikte, belediye sınırları içindeki yollarda da çalışmalar başladı. Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, akşam saatlerinde Selçukbey Mahallesi’ndeki asfaltlama çalışmalarını inceledi. Başkan Yardımcısı Yusuf Görgüç ve Mertaş Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu’nun da eşlik ettiği inceleme gezisinde konuşan Başkan Subaşıoğlu, “Bu kış uzun sürdüğü için asfalt çalışmalarımızı yapamamıştık. Havaların ısınmasıyla birlikte Merkezefendimiz’in birçok mahallesinde aynı anda asfalt çalışmalarımızı başlattık. Bugün de Selçukbey Mahallesi’de 555 ve 551 numaralı sokaklardaki asfalt çalışmalarını bitirdik. Ekip arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum” dedi.

YAMA DEĞİL SIFIRDAN ASFALTLAMA
Merkezefendi sınırları içindeki 50 mahallenin tamamında çalışma başlattıklarını belirten Subaşıoğlu, “Sadece Selçukbey’de değil Merkezefendimiz’in 50 mahallesinin tamamında elden geçirilmesi gereken tüm yollar ile ilgili çalışmalarımızı başlatmış bulunuyoruz. Özellikle Zafer Caddesi’nde, 3. Sanayi’de, Şemikler’de, Merkezefendi’de, Muratdede’de, İlbade’de, Karaman’ın bir kesiminde çalışmalarımızı hızlandıracağız. Tuzlama ve kumlama dolayısıyla zarar görmüş yollarımızı baştan aşağıya yenileyeceğiz. Tabi bunlar yama çalışmaları değil, sıfırdan asfaltımızı kazıyoruz ve tekrar yapıyoruz. Belediyemizin bu konuda ciddi yatırımları olacak.3. Sanayi’de yaklaşık 3 milyon TL yatırımımız, toplamda 8 milyon TL’ye ulaşan asfalt yatırımımız olacak.” diye konuştu.

YENİ ŞAFAK İLE ŞEMİKLER’E BAĞLANTI YOLU
Asfaltlama sezonun açılmasıyla birlikte Yeni Şafak ile Şemikler Mahallesi’ni birbirine bağlayacak bağlantı yolunun da yapımına başlayacaklarını söyleyen Subaşıoğlu, “Yeni Şafak ile Şemikler Mahallemiz arasında yine sıcak asfalt ile bir bağlantı yolu yapacağız. Sezonu açtık, sezonumuz hayırlı olsun diyorum. Merkezefendimiz’e, tüm mahallelerine, vatandaşlarımıza daha güzel hizmet götürebilmek için tüm ekip arkadaşlarımızla birlikte gece gündüz demeden çalışıyoruz. Önümüzdeki yaz aylarını en iyi şekilde değerlendirerek Merkezefendi’mizi daha güzel hale getireceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu