REKLAMI GEÇ

Afyonlulardan CHP’ye tam destek

Afyonlulardan CHP’ye tam destek

Denizli Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’ni ziyaret eden CHP’li Belediye Başkan Adayları, dernek üyelerine proje ve hedeflerini anlattı. CHP’li adaylar Afyonlulardan 30 Mart’ta yapılacak yerel seçimler için tam destek sözü aldı. Afyonluların Merkezefendi’de yoğun olarak yaşadığını belirten CHP’li Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, “Yıllardır Afyonlu vatandaşlarımızın yaşadığı mahallelere bir çivi dahi çakılmadı” dedi.

/ DENİZLİHABER / 4 Mart 2014 Salı, 10:51

Denizli Afyonkarahisar Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği binasında gerçekleştirilen toplantıda CHP’li adaylar tam kadro yer aldı. CHP Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Kazım Arslan, Merkez Efendi Belediye Başkan Arif Balkanay, Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural projeleri ve hedefleri hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

face kopya twit kopya web

“SU FATURASINDA VURGUN YAPIYORLAR”
Toplantıda konuşan Merkez Efendi Belediye Başkan Adayı Arif Balkanay, Afyonluların asfaltın altından oturduğunu bildiğini belirterek, yıllardır o mahallelere bir tek çivi bile çakılmadığını söyledi. O bölgedeki üç mahalle de oturan 25 bin nüfus olduğunu kaydeden Balkanay, “ Bu semtlerimizde en az 7 bin hane var. Bu hanelerde ayda en az 50 ila 100 lira arasında su faturası ödeniyor. 7 bin hane ayda 30 lira su faturası öderse ayda 210 bin lira yapar. Yılda ise bu rakam 2 buçuk milyon liraya ulaşıyor. 10 yılda ise bu rakam 25 milyon lira demek. Peki, sadece 10 yılda 25 milyon lira su faturası ödeyen bu insanlarımıza bu bölge de Denizli Belediyesi tarafından ne yatırımı yapıldı? Siz söyleyin. Bu kenti yönetenler sizleri unutup, sadece merkeze yatırım yaparlarsa bu adaletsizlik olur. Türkiye de pastanın yüzde 80’nini kutucular bölüşüyor. Yani ülkenin yüzde 20’sine hitap edenler. Ülkemizde yaşayanların yüzde 80’ni ise pastanın yüzde 20’sine layık görülüyor. Bu tezgahı tersine çevirmeliyiz” dedi.

ic

“BELEDİYELER TİCARETHANE DEĞİLDİR”
İşte CHP’nin görevi bu tezgahı tersine çevirmek için var olduğunu kaydeden Balkanay, “Büyük, cafcaflı projeleri bir kenara bırakın. Önce sosyal adaleti sağlamalıyız. Bu yüzden bizler, bütün yatırımlarımızı öncelikle bu tezgahı tersine çevirmek için kullanacağız. İktidarımızda su faturalarınız şu anki rakamların en az 5’te 1’i inecek. İşte bunu yapabilirsek ülkemizin gerçek bütünlüğünü sağlayan yüzde 80’nin yüzleri gülecektir. Bu tezgahı tersine çeviremezsek insanların yüzü gülemez. 800 lira olan askeri ücretin 50 TL’sini su faturasına öderseniz, 100 lirasını elektrik, 250 lirasını da doğalgaza öderseniz geçinemezsiniz. Belediyeler ticarethane değildir. İnşallah 30 Mart’tan sonra 5 yıl b oyunca geleceğimizi beraber planlayacağız” dedi.

Her şeyden önce “yolsuzluk ve usulsüzlük” ortamından kurtulmak istediklerini söyleyen dernek üyeleri, dayatmacı ve baskıcı yönetimden kurtulmak istediklerini beyan ederek 30 Mart’ta bu kirli zihniyeti sandığa gömeceklerini söyleyerek birlik ve beraberlik çağrısı yaptılar

.ARİF BALKANAY ANONS

Yorumlar

AYDIN YAZLAK   -  Bağlantı 4 Mart 2014, 12:53

DENİZLİDE BİRŞEYLER DEĞİŞMESSE DENİZLİ TAM BİTER…CHP+MHP VE DİĞER PARTİLER CHP DE BİRLEŞMELİ…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu