REKLAMI GEÇ

Bakırlı’da bir garip intihar girişimi. 2.5 metreden intihara kalkıştı

Bakırlı’da bir garip intihar girişimi. 2.5 metreden intihara kalkıştı

Bakırlı Mahallesi garip bir intihar girişimine sahne oldu. Yaklaşık 2.5 metre yükseklikteki evlerinin önündeki tenteye çıkan genç kız intihar girişiminde bulundu. Polis ve itfaiyenin uzun süren çabası sonuç vermedi, balkondan kendisini tutmaya çalışan kişinin elinden kurtulan kız kendini yere attı. Genç kız sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ocak 2019 Perşembe, 19:36

Olay, akşam saatlerinde Bakırlı Mahallesi 128 Sokak’ta meydana geldi. Altında işyeri, üzerinde ev olan binada yaşanan intihar girişimi hareketli saatler yaşanmasına yol açtı.

YAKLAŞIK 2.5 METRE
Alışkın olunanın aksine intihar girişimine sahne olan bölge yerden yaklaşık 2.5 metre yükseklikteydi. Evlerinin balkonundan zemindeki işlerinin tentesinin üzerine çıkan Refiye K. çevredekileri aşağı atlamakla tehdit etti. Çevredekiler önce girişimi inandırıcı bulmadı, ancak genç kızın çığlıkları ve bağırmaları artınca durum polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirildi.

HAVA YATAĞI AÇILDI
Kısa süre içinde olay yerine polis, 112 Acil ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Polis genç kızı ikna etmek için uğraşırken, itfaiye erleri de hava yastığı açtı, şişirmeye başladı.

Genç kız sürekli kendisine müdahale edilmemesini istedi, çevrede hazırlık yapan görevlilere tepki gösterdi.

BAŞARISIZ YAKALAMA GİRİŞİ
Bakırlı’da hareketli anlar devam ederken, balkona çıkan bir kişi tente üzerindeki genç kızı yakalamaya çalıştı. Balkondaki kişi genç kızı montundan yakaladı, içeri çekmeye çalıştı. Ancak, Refiye K. üzerindeki montu çıkardı ve kendisini yakalamaya çalışanın elinden kurtuldu.

ÇIĞLIKLAR ARASINDA ATLADI
Başarısız yakalama girişimi nedeniyle tentenin hava yatağının olmadığı bölümüne geçen genç kız, itfaiyenin çabasına rağmen hava yatağı taşınamadan kendisini aşağı attı.

HAFİF YARALANDI
Genç kızın intihar etmek için seçtiği yerin yaklaşık 2.5 metre yükseklikte olması olası bir facianın önüne geçti. Beton zemine düşen genç kıza olay yerinde bekleyen 112 Acil ekipleri müdahale etti. Sedyeye alınan genç kız hastaneye kaldırıldı.

Genç kızın neden intihar etmek istediği açıklanmazken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu