REKLAMI GEÇ

Balkanay: Yüzde 11 fark atacağız

Balkanay: Yüzde 11 fark atacağız

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Adayı Mimar Arif Balkanay, hedeflerinin sadece seçimi kazanmak olmadığını, AK Parti’ye yüzde 11 fark atacaklarını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 11 Mart 2014 Salı, 10:17

Seçim bölgesi Merkezefendi’de “Halk Buluşmaları” ziyaretleriyle ilçe sınırlarındaki mahallelere giderek seçmenlerle bir araya gelen Balkanay,gerçekleştirdiği gece mitingleriyle de fark yaratmaya devam ediyor. Servergazi’de vatandaşlara seslenirken hayli iddialı konuşan Balkanay, 30 Mart’ta hem ilçeler bazında, hem büyükşehir ölçeğinde burçlara CHP bayrağı dikeceklerini söyledi.

face kopya twit kopya web

Balkanay, 30 Mart yerel seçiminde CHP’nin birinci parti olarak sandıktan çıkacağını iddia ederek,“Bir zamanlar ‘altı ok’u gördüğü zaman kafasını çevirenler, bugün bizlerden görev bekliyor. Yıllardır giremediğimiz evlerinkapıları sonuna kadar açıyor. Çünkü bizler, yaşanan siyasi kaosun ardından önemli misyonlarımız olduğunu çok iyi biliyoruz. Halkta bunun farkında. Maskeler düştü. Partimizin adında yer alan halk kelimesinin ne anlam ifade ettiğinin bilincindeyiz. CHP artık ensesi kalınların, hali vakti yerinde olanların yada patronların partisi değil,eli nasırlı emekçilerin partisidir” dedi.

BAŞARI ÇITASINI YÜKSELTTİ
Artık herkesin aynı dili konuştuğunu ifade eden Balkanay, “Birlikte kararlı ve sağlam adımlar atarsak büyükşehir belediyesinin burçlarına da CHP bayrağını dalgalandıracağız. Bu demek oluyor ki en az yüzde 11 fark atmamız gerekiyor. Şuan yüzde 8 gibi bir rakamla önde gidiyoruz. Hele 17 Aralık’ta yaşanan olayların ardından rüzgar bizden yana esiyor. Halkın iktidarını kuracağımız 30 Mart’a kadar her birimiz bıkmadan, usanmadan aklımız ve kalbimizle çalışmaya devam etmeliyiz” diye konuştu.

ARİF BALKANAY ANONS

Yorumlar

ssg   -  Bağlantı 12 Mart 2014, 07:34

hade bakem,5 oyumuz sana

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu