REKLAMI GEÇ

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU ANKARA’DA

BAŞKAN SUBAŞIOĞLU ANKARA’DA

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başkan yardımcılarıyla birlikte Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Şubat 2016 Pazartesi, 09:57

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, başkan yardımcıları Ayhan Mazıoğlu ve Fatih Işık’tan oluşan heyetle Ankara’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Başkan Subaşıoğlu ve heyeti Ankara’da ziyaretlerine Konya’nın Meram ilçesi eski belediye başkanı ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi Eğitim Faaliyetleri (BEF) eski Genel Koordinatörü Refik Tuzcuoğlu ile başladı. 

Başkan Subaşıoğlu ve başkan yardımcıları ardından Adalet Bakan Yardımcısı Bilal Uçar’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Subaşıoğlu ile Uçar uzun süren sohbetin ardından AK Parti Teşkilat Başkan Yardımcısı ve AK Parti Denizli eski milletvekili Mehmet Yüksektepe’yi ziyaret etti.

subasioglu-ankara-ic

BAKAN DR. SEMA RAMAZANOĞLU İLE GÖRÜŞTÜ
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Yüksektepe ziyareti sonrası Türkiye Büyük Millet Meclisi’ne giderek Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Dr. Sema Ramazanoğlu’nu ziyaret etti. Başkan Subaşıoğlu, Bakan Ramazanoğlu ile de bir süre görüş alışverişinde bulundu.

subasioglu-ankara-icc

VEKİLLERE ZİYARET GERÇEKLEŞTİRİLDİ
Oldukça yoğun bir program gerçekleştiren Başkan Subaşıoğlu ve başkan yardımcıları, son olarak Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde Denizli Milletvekilleri Nihat Zeybekci, Şahin Tin ve Cahit Özkan’ı makamında ziyaret ederek istişarelerde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu