REKLAMI GEÇ

Başkan Subaşıoğlu yürüyüşe davet etti

Başkan Subaşıoğlu yürüyüşe davet etti

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, üzerinde ‘Merkezefendi Yürüyor’ yazılı afiş bulunan çöp kamyonunun direksiyonuna geçti, ilçeyi karış karış gezdi, vatandaşları etkinliğe davet etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Nisan 2016 Salı, 16:48

Merkezefendi Belediyesi 24 Nisan Saat 11.30’da Yenişehir yürüyüş yolunda bu yıl ikincisini düzenleyeceği ‘Merkezefendi Yürüyor’ etkinliğinin hazırlıklarını sürdürüyor. Renkli görüntülere sahne olması beklenen büyük yürüyüş öncesi Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu farklı bir tanıtım gerçekleştirdi.

denizli-merkezefendi-muhammet-subasioglu-cop-kamyonuna-bindi-1

Başkan Subaşıoğlu, üzerinde ‘Merkezefendi Yürüyor’ yazılı afiş bulunan belediyeye ait çöp kamyonunun direksiyonuna geçti. Ara sokaklarda çöp kamyonuyla gezen Başkan Subaşıoğlu, 7’den 70’ e tüm Denizlilileri 24 Nisan’da yapılacak büyük yürüyüşe davet etti.

Merkezefendi için sporun önemine işaret eden Başkan Subaşıoğlu, geçtiğimiz yıl başlatılan ‘Obeziteyle mücadele’ projesini hatırlattı. Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi için spor çok önemli. Geçtiğimiz yıl başlatmış olduğumuz obeziteyle mücadele kapsamında 2015’te yürüyüş ile taçlandırmış olduğumuz projemizin bu sene aslında devamını yapıyoruz” diye konuştu.

Merkezefendililerin sporu televizyon başından takip ettikleri değil, bizzat içinde bulundukları bir uğraş haline getirmenin hedef olduğunu anlatan Subaşıoğlu, “24 Nisan Pazar günü saat 11.30’da hemşerilerimizi koşu yolunda yürüyüşe davet ediyorum. Biz hep bir şey söylemiştik. ‘Merkezefendi’ de spor, televizyon ekranlarında izlenen bir şey olmaktan çıkacak mutlaka vatandaşımızın bizzat yaptığı bir uğraş haline gelecek’ demiştik. Bizim için bu yürüyüş çok önemli bir kültür meselesi… Koşu yolunda birçok vatandaşımız her gün sabah ve akşam saatlerinde yürüyüş ve koşu yapıyor. Bizde bunun geleneksel haline gelmesini istiyoruz. Daha çok insanın bu bölgede yürüyüş ve koşu yapmasını istiyoruz. O anlamda da Pazar günü yapacak olduğumuz yürüyüşe çok büyük önem veriyoruz” dedi.

Yorumlar

demokrat   -  Bağlantı 19 Nisan 2016, 22:15

reklam kokan bu kamyon direksiyonuna gecmek ucuz hareketler 80 li yıllarda kaldı artık.birileri subaşını uyarmalı.danışmanları herkimse çok basit taktikler veriyorlar.osman zolan üçgene neşter vuruyor merkezefendi ise yürüyor:)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu