REKLAMI GEÇ

Belediye binasında Kızılay bürosu olacak

Belediye binasında Kızılay bürosu olacak

Denizli’de kan stoklarının bitmek üzere olduğu haberi üzerine harekete geçen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, ekibiyle birlikte kan bağışında bulundu. Subaşıoğlu, yeni hizmet binası içerisinde Kızılay Bürosu’nun açılacağını da duyurdu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ağustos 2014 Cuma, 09:58

Merkezefendi Belediye Başkasına Muhammed Subaşıoğlu, Başkan Yardımcıları; Hasan Kılıç, Yusuf Görgüç ve Fatih Işık, yeni kurulan Mertaş Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Mazıoğlu, daire müdürleri ile belediye çalışanları, Kızılay Çatalçeşme Kan Bağış Merkezine gelerek kan bağışında bulundu.

“SİZ BİZİM KAHRAMANLARIMIZSINIZ”
Kızılay Şube Başkanı Habip Yıldız, kan ihtiyacının karşılanmasında bağışın önemine işaret ederek, “Böylesi güzel bir hareketle ihtiyaç sahiplerine yardım etmede gerçek bir kahraman gibi davranan bağışçılarımıza minnet duyuyoruz. Genelde yaz aylarında karşılaştığımız kan stoklarında ki azalma sorununa Denizli olarak her zaman ki gibi duyarlı davrandık. Topluma örnek olma adına bağışta bulunan Merkezefendi Belediye Başkanımıza çok teşekkür ediyorum” dedi.

“KAN HER DAİM İHTİYAÇ”
Kanın her daim bir ihtiyaç olduğunu belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da “Sadece Belediye Başkanı olarak ben değil Merkezefendi Belediyesinde çalışan belediye başkan yardımcılarımız, memur ve işçi arkadaşlarımızla birlikte kan bağışı yapmak için geldik. Kan bağışında bulunmak önemli bir vatandaşlık görevidir. Bundan 10 yıl önce vatandaşlarımızın hepsinin kan bulmakta zorlandığını biliyoruz. 1999 yılında babamın İstanbul’da ki ameliyatında Çapa Tıp Fakültesi’nde kan alabilmek için sırada beklemiştim. Onun içinde kendim gönüllü Kızılay bağışçısıyım” diye konuştu.

YENİ BİNADA KIZILAY BÜROSU OLACAK
Subaşıoğlu, yeni hizmet binalarında Kızılay Bürosu oluşturulacağını da belirterek şunları söyledi: “Merkezefendi Belediyesi olarak kurulduğumuz ilk günlerde kan bağışı yaparak toplu halde bu çalışmalara destek vermiştik. Önümüzde ki dönemde de destek olmaya devam edeceğiz. Şuan yapılanma ile ilgili çalışmalarımız var. Bina sorunumuzu çözdüğümüz zaman yeni binamızın önünde de Kızılay’a ait bir müracaat bürosu oluşturacağız. Böylelikle kendi evimizde de kan vermeye devam edeceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı