REKLAMI GEÇ

Büyükşehir ekipleri, Merkezefendi aracına ceza kesti

Büyükşehir ekipleri, Merkezefendi aracına ceza kesti

Büyükşehir Belediyesi ekipleri, afiş asan Merkezefendi Belediyesi aracına kaldırıma çıktığı gerekçesiyle ceza kesti. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, bu işleme tepkisini yazılan cezanın bedelini kendi cebinden ve bizzat Büyükşehir Belediyesi’ne giderek yaptığı ödemeyle ortaya koydu. Ödeme anını bir vatandaşın görüntülediği Subaşıoğlu, konuyla ilgili “Ceza kesmişler. Personelimi uyardım ve ceza miktarını da cebimden ödedim” ifadesini kullandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Temmuz 2015 Çarşamba, 17:21

Ak Partili Büyükşehir Belediyesi ekipleri, önceki gün afişleme çalışması yapan AK Partili Merkezefendi Belediyesi’nin bir aracına kaldırıma çıktığı gerekçesiyle trafik cezası kesti.

denizli-b-b-merkezefendi-ceza-gerginligi-i

Büyükşehir Belediyesi ekiplerinin, kaldırıma park nedeniyle kestiği 208 TL’lik ceza makbuzu Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’na iletildi.

İddiaya göre, Başkan Subaşıoğlu, partilisi Büyükşehir Belediyesi’ne bu ceza nedeniyle tepki gösterdi. Hatta tepkisini dile getirmek için eline makbuzu alarak Büyükşehir Belediye binasına giden Başkanı Subaşıoğlu, vezneye ücreti bizzat kendisi ödedi.

O anlar bir vatandaşın cep telefonu tarafından kaydedilip Denizlihaber’e ulaştırılınca, Büyükşehir ile Merkezefendi arasındaki kaldırım cezası gerginliği ortaya çıktı.

Konuyla ilgili sorularımızı yanıtlayan Subaşıoğlu, “Afişleme çalışması sırasında Merkezefendi belediyesi’ne ait bir araca kaldırıma parktan dolayı ceza yazılmış. Haklılar… Ben de personelime gerekli uyarıyı yapıp para cezasını kendi cebimden ödedim” diye konuştu.

Yorumlar

slymn   -  Bağlantı 16 Temmuz 2015, 10:53

hakkaten 250 lira ya evvler ne oldu 🙂
p.kale tv ve o drt tv yi uydudan sildim haber alamıyorum.insanlarla dalga geçtiniz resmen bakan bey dahil hepiniz

ayaz   -  Bağlantı 16 Temmuz 2015, 03:41

geç başkan bu reklam kokan hareketleri…siz seçim vaadi olan evler ne oldu ondan haber ver..şeçimden önce tv kanallarından inmiyordunuz şimdi hiç biriniz yok piyasada ne ayak

capon askeri   -  Bağlantı 16 Temmuz 2015, 02:26

EEEE büyükşehirin açtığı havuza para ödemeyi karşı çıkarsan işte böyle ceza keserler. Vatandaşada bak ne kadar adiller kendilerine dahi ceza kesiyorlar modunda servis ederler….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu