REKLAMI GEÇ

BUZ GİBİ HAVADA GÖNÜLLERİ ISITAN BULUŞMA

BUZ GİBİ HAVADA GÖNÜLLERİ ISITAN BULUŞMA

Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Temizlik İşleri personeliyle bir araya geldi. Personel ile birlikte çay içerek sohbet eden Başkan Subaşıoğlu, temizlik personeline tatlı ikramında da bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Ocak 2016 Çarşamba, 09:25

Daha temiz bir Merkezefendi için Merkezefendi Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Temizlik İşleri ekipleri gece gündüz çalışmalarını sürdürüyor. Personel ile bir araya gelerek istişarelerde bulunan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu da bu kez Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü Temizlik İşleri ekipleriyle buluştu. Başkan Subaşıoğlu, ilk olarak personeline çay ve tatlı ikramını kendi yaptı. Ardından da çalışanlarla birlikte istişarelerde bulunan Başkan Subaşıoğlu, yaptığı açıklamada temizlik personelinin Merkezefendi için çok yoğun bir emek sarf ettiğini söyledi.

“TEMİZ BİR MERKEZEFENDİ İÇİN GAYRET İÇİNDEYİZ”
Başkan Subaşıoğlu, “Merkezefendi Belediyesi olarak müthiş bir orduyla çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın çok yoğun emeği var. Her gün sabah erkenden yola çıkıyorlar. İlçemizde çöpleri topluyorlar. Sokaklarımızı temizliyor. Bütün arkadaşlarımız Merkezefendi içinde bir gayret içinde. Bakın şuan yağmur altında bile arkadaşlarımız görevlerinin başında yer alıyor. Her şeyden önce arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu ekiple birlikte Merkezefendimizin daha temiz olması için gayret içinde olacağız” dedi.

denizli-merkezefendi-belediye-baskani-muhammet-subasioglu-ic

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
23 Nisan 2024 Salı 15 32Rüzgarlı
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 13 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 31Az Bulutlu