REKLAMI GEÇ

CHP ADAYI VURAL’DAN ADİL HİZMET SÖZÜ

CHP ADAYI VURAL’DAN ADİL HİZMET SÖZÜ

CHP Pamukkale Belediye Başkan Adayı İbrahim Vural, kent merkezi dışında kalan mahallelerin hizmetlerden yeterince yararlanamadığını belirterek, görev geldiklerinde buna son vereceklerini ve hizmetleri adil bir şekilde götüreceklerinin sözünü verdi.

/ DENİZLİHABER / 23 Şubat 2014 Pazar, 16:06

Seçim çalışmalarına Akvadi TOKİ Konuları’nda sürdüren Vural, burada partisinin düzenlediği lokma hayrına katıldı. Yoğun ilginin olduğu hayırda semt sakinleriyle bir araya gelen Vural, bölgenin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini anlattı.

TOKİ sakinleri, “mahrumiyet bölgesinde yaşıyoruz, çok sıkıntımız var, görmezden geliniyoruz” diyerek sıkıntılarını dile getirdi. Kendilerine iletilen sorunların takipçisi olacaklarını ifade eden Vural, yönetime geldikleri zaman bu sorunların çözüleceğini, bölgeyi mahrumiyet bölgesi olmaktan çıkartarak, çağdaş bir semt haline getireceğinin sözünü verdi. Vural sözlerine şöyle devam etti.

“Merkezin dışında kalan ve göç alan mahallelerimiz, mevcut yerel yönetimin hizmet listesinde maalesef son sıralarda yer aldı. Öncelik sırasına giremiyor, yapılan hizmetler de göstermelik olmaktan öteye gitmiyor. Bunun bedelini de buralarda yaşayan yurttaşlarımız ödemek zorunda kalıyor. İlçemizde kalan bölgelerde artık buna ‘dur’ diyeceğiz.

Pamukkale, şehircilik ve belediye imkanları eşit değil adil bir şekilde uygulanacak. Mahalleler arasındaki uçurumlar ortadan kaldırılacak. Öncelikler bu anlayışla tespit edilip, projelerin ortaya çıkarılmasından uygulanmasına kadar her aşamada bu sorumlulukla hareket edilecek. Modern şehirleşme Çamlık’ta olduğu kadar, Akvadi’de, Fatih’te de vatandaşın yüzünü güldürecek. Vatandaşlar ve mahalleler arasındaki sosyal ve kültürel uçurum giderilecek. Pamukkale’de yaşayan bir insan, diğerinden daha şanslı, avantajlı ya da rahat olmayacak. Pamukkale sosyal belediyecilik anlayışını sonuna kadar yaşayacak.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu