REKLAMI GEÇ

Varlıker’den partililere çağrı

Varlıker’den partililere çağrı

CHP Merkezefendi İlçe Teşkilatı, Pazar günü yapılacak olan eğilim yoklaması ile belediye başkan adayının belirlenmesi sürecine kilitlendi. İlçe Başkanı Varlıker, 3.920 üyeye demokrasi şölenine katılım çağrısı yaptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Aralık 2018 Cuma, 15:30

31 Mart Yerel Seçimleri’nde CHP’nin Merkezefendi Belediye Başkan adayının belirleneceği eğilim yoklaması için geri sayım başladı. Merkezefendi’de CHP üyesi 3.920 kişinin katılımıyla belirlenecek aday için eğilim yoklamasında 3 aday adayı yarışacak. Şeniz Süzek Doğan, Sabri Yıldız ve Sedat Demirci, belediye başkan adayı olabilmek için üyelerden olur isteyecek.

3.920 CHP ÜYESİ SANDIĞA GİDECEK
Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında 17 Aralık Pazartesi günü toplanan MYK’da Merkezefendi belediye başkan adayının eğilim yoklaması ile belirlenmesi kararı alındığını belirten Varlıker, 23 Aralık Pazar günü Bera Palace Düğün Salonu’nda Merkezefendi’de ikamet eden 3920 CHP üyesinin sandığa gideceğini söyledi.

“PARTİMİZ İÇİN GURUR VERİCİ”
Denizli’nin şüphesiz en önemli lokasyonlarından biri olan Merkezefendi’de CHP’nin hangi adayla seçime gireceğinin eğilim yoklaması ile belirleneceğini dile getiren Varlıker, “Öncelikle şunu belirtmek isterim ki; bizzat başvuru yaparak yarışa katılan Sabri Yıldız’a, Sedat Demirci’ye ve Sayın Şeniz Süzek Doğan’a çok teşekkür ederim. Birbirinden değerli üç aday adayı ile eğilim yoklamasına girmemiz partimiz için gurur vericidir” dedi.

TÜM PARTİLİLER DAVETLİ
Demokrasi şöleni olan eğilim yoklamasına tüm partilileri davet eden Varlıker, “İlçe yönetimimizin yoğun ısrarı ve başvuruları neticesinde, genel merkezimiz belediye başkanı adayını belirleme sürecindeki yetkiyi partinin gerçek sahiplerine, yani ilçemizde yaşayan partililerimize verdi. Bu hem parti içi demokrasi açısından hem de katılımcı demokrasi açısından çok önemlidir. Çünkü önce Cumhuriyet Halk Partisi’nin değerli üyeleri adayı belirliyor. Sabah 8’de başlayıp akşam 17’de bitecek oy verme süresi, sandıkların açılmasından sonra netleşmiş olacak” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Merkezefendi İlçe Örgütü olarak tek dertlerinin, tek davalarının Merkezefendi Belediye Başkanlığı koltuğuna CHP rozetini taşıyan bir kişinin oturması olduğunu anlatan Varlıker, “Bu vesile ile 4 bine yakın üyemizi demokrasiye sahip çıkmaya çağırıyoruz. Partimizin yereldeki iktidarı için demokrasi şölenine mutlak katılımınız çok önemlidir” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı