REKLAMI GEÇ

Çocuklardan Yazar Şermin Yaşar’a yoğun ilgi

Çocuklardan Yazar Şermin Yaşar’a yoğun ilgi

Merkezefendi Belediyesi tarafından düzenlenen El Emeği ve Girişimci Kadınlar Festivali son gününde de yoğun ilgi görüyor. Yazar Şermin Yaşar, çocuklardan yoğun ilgi gördü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2021 Pazar, 17:24

Merkezefendi Kültür Merkezi’ndeki festivalde yazar Şermin Yaşar çocuk okurlarıyla bir araya geldi. Yaşar’ın söyleşisine çocuklar yoğun ilgi gösterdi.

Servergazi Salonu’nu dolduran çocuk ve yetişkinler Şermin Yaşar’ın çocukluğunu, yazmaya başlamasını, kitapları nasıl yazdığını ve hayat hikayelerini büyük bir dikkatle dinlediler.

Çocuklara neler yapmaları gerektiğini anlatan Yaşar, çocuklara hayal kurmaktan ve yazmaktan hiçbir zaman vazgeçmemelerini söyledi.

Yaklaşık iki saat süren söyleşide çocuklar ünlü yazar Şermin Yaşar’a sorularını yönelttiler.

160 standın kurulduğu ve yoğun katılımın sağlandığı festivalde atölye çalışmaları, sürpriz etkinlikler ve el emeği ürünlerin sergilenmesi gün sonuna kadar devam edecek.

Festivalin ikinci gününde konser veren Zeynep Casalini ve RollBack grubu birbirinden güzel şarkıları seslendirerek kendilerini dinlemeye gelen sanatseverleri adeta coşturdu.

Denizli’de olmaktan son derece mutlu olduğunu belirten Zeynep Casalini, festivalin amacına ulaştığını söyleyerek Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a teşekkür etti.

Yorumlar

nurdan cengizpeker   -  Bağlantı 20 Aralık 2021, 08:47

merhabalar günaydın Şermin yaşar ile yapılan selfi fotografını nasıl temin edebiliriz acaba bu konuda yardımızı rica ediyorum.iyi çalışmalar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu