REKLAMI GEÇ

Çocukların 23 Nisan hediyeleri Merkezefendi’den

Çocukların 23 Nisan hediyeleri Merkezefendi’den

Merkezefendi Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel etkinlik düzenliyor. Merkezefendi’de ikamet eden 5 ile 10 yaş arasındaki çocuklara ahşap kütük boyama seti hediye edilecek. Hediye, başvuru yapan tüm çocuklara verilecek.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 23 Mart 2021 Salı, 15:24

Merkezefendi Belediyesi’nin 23 Nisan hediyeleri için başvurular 5 Nisan Pazartesi gününe kadar devam edecek. Başvurular https://merkezefendi.bel.tr/23-nisan-boyama-seti adresi üzerinden yapılacak.

Ahşap kütük boyama setlerinin dağıtımı tamamlandıktan sonra ‘Zoom’ uygulaması üzerinden yapılacak boyama etkinliği için tarih ve saat bilgisi, katılımcılara SMS yoluyla iletilecek.

Çocukların geleceğin teminatı olduğunu ve onlara güvendiklerini belirten Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk çocuklara, ‘Küçük hanımlar, küçük beyler! Sizler hepiniz geleceğin bir gülü, yıldızı ve ikbal ışığısınız. Memleketi asıl ışığa boğacak olan sizsiniz. Kendinizin ne kadar önemli, değerli olduğunuzu düşünerek ona göre çalışınız. Sizlerden çok şey bekliyoruz’ derken, çocuklara olan güveninin ne kadar büyük olduğunu görebiliyoruz. Merkezefendi Belediyesi olarak biz de geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza güveniyor, onlar için çalışıyoruz. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında bir boyama etkinliği düzenliyoruz. Başvuru yapan tüm Merkezefendili çocuklarımıza ahşap kütük boyama seti hediye edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
29 Mart 2024 Cuma 13 25Parçalı Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 13 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 15 29Parçalı Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 15 30Az Bulutlu
2 Nisan 2024 Salı 16 31Açık