REKLAMI GEÇ

DEİM yönetiminden ziyaretler

DEİM yönetiminden ziyaretler

Denizli İnşaat Müteahhitleri Derneği (DEİM) başkanı Fehmi Demirten ve yönetim kurulu üyeleri, Merkezefendi ile Pamukkale belediye başkanlarını ziyaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Mayıs 2014 Perşembe, 11:18

Kısa bir süre önce yapılan olağan genel kurulda seçilen DEİM’in yönetim kurulu görev dağılımını gerçekleştirdi. Fehmi Demirten başkanlığa getirilirken, yardımcılıklarını İbrahim Şenel ve Veli Aytuğ üstlendi. Ahmet Haybat muhasip üye, Süreyya Kaya sekreter olarak görev aldı. Server Munis ve Ertan Büyükdağ da üye olarak görev yapacak.

Görev bölümünün ardından DEİM yönetimi, ilk olarak Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nu ziyaret etti. Fehmi Demirten ve DEİM yöneticilerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Subaşıoğlu öncelikli hedeflerinin vatandaşların sorunlarına çözüm üretmek olduğunu söyledi. Subaşıoğlu “Bina problemimizi ek bina şeklinde çözeceğiz. Yeni inşa edeceğimiz belediye binasını da fonksiyonel bir şekilde tasarlayacağız yani vatandaş içeriye girdiğinde nerede ne hizmeti alacağını bilecek. Böylelikle vatandaşa daha kaliteli bir hizmet sunacağız” dedi.

DEİM Başkanı Demirten ise, iş dünyasından başkanlık koltuğuna oturan Subaşıoğlu’nu kutladı ve “Özel sektörden böyle makamlara gelinmesi bürokratik engelleri aşmamızı kolaylaştırır. Sizin seçilmeniz Merkezefendi için bir şanstır. Şehrimizin meseleleri bizim meselelerimizdir. Bize düşen görevleri yapmak için arzuluyuz. Çok fazla çarpık yapılaşma var, artık konutlarda tek göz oda dönemi sona erdi. Kentsel dönüşüm konusunda söz söylemeye hazırız, katkı koymak için elimizden geleni yaparız” diye konuştu.

PAMUKKALE BELEDİYESİ’Nİ ZİYARET

DEİM yöneticileri daha sonra Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin’i ziyaret etti. Uygulamalarda doğruyu bulmak adına istişareler yapacaklarını ifade eden Gürlesin, “Biz sizinle sonuna kadar ortak çalışmaya varız. Kurumlar arası etkileşim önemli, özellikle işin teknik boyutunu bilenlere çok ihtiyacımız var. Belediyeciliğin yüzde 80’i imar ve en büyük sıkıntılar da bu konularda yaşanıyor. Sizin bu konularda desteğiniz bizim için gerçekten çok önemli” dedi.

Demirten de şehir plancısı, mimar, mühendis ve müteahhitlerden oluşan DEİM’in ortak aklı bulma adına her zaman Pamukkale Belediyesi’nin hizmetinde olacağını, Pamukkale ilçesinin kentsel dönüşüm açısından büyük bir fırsata sahip bulunduğunu, geniş ölçekli planlarla gerçek manada kentsel dönüşümün yapılabileceğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
17 Nisan 2024 Çarşamba 13 29Çok Bulutlu
18 Nisan 2024 Perşembe 13 28Çok Bulutlu
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Parçalı Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 11 22Gökgürültülü Sağanak Yağışlı
21 Nisan 2024 Pazar 9 26Parçalı Bulutlu