REKLAMI GEÇ

Denizli ATA’sını ‘Hoş gelişler ola, Mustafa Kemal Paşa’ konseri ile andı

Denizli ATA’sını ‘Hoş gelişler ola, Mustafa Kemal Paşa’ konseri ile andı

Merkezefendi Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 89. yıldönümünde anısına konser düzenledi. Salonun dolup taştığı konserde, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ile ADD Başkanı Kadem Özbay’ın birlikte seslendirdiği şarkı büyük beğeni topladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Şubat 2020 Çarşamba, 18:42

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Denizli’ye gelişinin 89. yıl dönümü anısına Merkezefendi Belediyesi ve Atatürkçü Düşünce Derneği Denizli Şubesi, Merkezefendi Kültür Merkezi’nde “Hoş Gelişler Ola, Mustafa Kemal Paşa” konseri düzenledi.

Konsere Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Atatürkçü Düşünce Derneği Denzili Şubesi Başkanı Kadem Özbay, siyasi parti temsilcileri, STK başkan ve yöneticileri ile vatandaşlar katıldı. Aşırı ilgi nedeniyle birçok kişi konseri ayakta izlemek zorunda kaldı.

ÖZBAY: ”ATATÜRK’ÜN MİRASINI KORUMA YOLUNDAKİ MÜCADELEMİZE DEVAM EDECEĞİZ”
Konser öncesi davetlilere seslenen Kadem Özbay, konsere olan yoğun ilgiden dolayı çok mutlu olduğunu dile getirdi. Özbay, “Böyle güzel bir konsere imza atmanın gururunu yaşıyoruz. Denizlilileri de aydınlık yarınlara ulaşma yolunda ADD’ye daha fazla destek olmaya davet ediyoruz. Her geçen yıl müfredattan azaltılarak tümüyle yok edilmeye çalışan Atatürk’ün mirasını koruma yolunda sonuna kadar mücadele vermeye devam edeceğiz” dedi.

DOĞAN, “HALK YARARINA OLAN HER ŞEY İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan ise, ADD ile her daim iş birliği içinde olduklarının altını çizdi. Doğan ”Seçim sürecinde verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Halk yararına olan bütün faaliyetlerde elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.


Konuşmaların ardından konser başladı. Çocukların okuduğu duygulu şiirler büyük beğeni aldı. Konser sonunda Başkan Şeniz Doğan ile ADD Başkanı Özbay’ın birlikte söylediği türkü davetliler tarafından ayakta alkışlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu