REKLAMI GEÇ

Ekonomiye katkı yapan projeler geliyor

Ekonomiye katkı yapan projeler geliyor

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Haziran ayından itibaren seçim öncesi sunulan projeler için çalışmaların başlayacağını söyledi. Bütçeyi doğru kullanmak istediklerini belirten Başkan Doğan, “Bundan sonra çiçeğe, böceğe para yok” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 25 Mayıs 2019 Cumartesi, 19:00

Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Karahasanlı Mahallesi’nde vatandaşlar ile iftar yemeğinde bir araya geldi. Her zaman olduğu gibi vatandaşlar tarafından hemen sevgi çemberine alınan Başkan Şeniz Doğan, kendisine iletilen tüm sorunları tek tek ve sabırla dinledi. Doğan, mahallenin sorunlarını bildiklerini ve çözümleri için çalışma yapılacağı sözünü verdi.

31 Mart öncesi söylenen sıkıntılara çözüm bulacağına söz veren Başkan Doğan, “Projelerimiz hazır. Biraz önce kadınlarımızdan bir talep geldi. Zaten projelerimizin arasında olan bir talep. Bir spor alanı ve yanına da özellikle ekmek evi istiyorsunuz.  Ama bir şartım var, birlikte yiyeceğiz. Bu bölgemiz merkeze biraz uzak kalıyor. Sizler çocuklarınızı bırakıp çalışamıyorsunuz. Benim en büyük isteğim sizin ekonominize katkıda bulunmak. Bu anlamda burada yaşayan kadınlarımızın ve gençlerimizin istihdam edilmesi konusunda, bir kadın başkan olarak elimden geleni yapacağım” diye konuştu.

 “ARTIK ÇİÇEĞE, BÖCEĞE PARA VERMEYECEĞİZ”

5 yıllık dönemde bütçeyi doğru kullanarak güzel yatırımlar yapacaklarını belirten Başkan Doğan, “31 Mart öncesi verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Bayram sonrasında projelerimizi gerçekleştirmeye başlayacağız. Her daim desteğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizin desteğinizle, birlik ve beraberlikle bu 5 yılı, bütçemizi doğru kullanarak çok güzel yatırımlar yapacağız. Her zaman dediğim gibi, artık çiçeğe, böceğe para vermeyeceğiz. Sizin ekonominize katkı sağlayan projeler yapacağız” dedi.

Diğer taraftan Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan’a Karahasanlı Mahallesi’ndeki İftar yemeğinde Denizli Belediyesi eski Başkanı Ali Marım, Merkezefendi Belediyesi Başkan Yardımcıları Necdet Yılmaz, Fatma Atıcı Bakcan ve Fatih Coşkun eşlik etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu