REKLAMI GEÇ

Üst geçitte intihar giriminde bulunan kadın ikna edildi

Üst geçitte intihar giriminde bulunan kadın ikna edildi

Bakırlı üst geçidine çıkan ve adının Nazlı olduğu öğrenilen genç kadın intihar girişiminde bulundu. Polis ve itfaiye güvenlik önlemi aldı, genç kadın uzun uğraşların ardından ikna edilerek üst geçitten indirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Mart 2017 Cuma, 09:41

Olay, Merkezefendi’nin İlbade Mahallesi’nde meydana geldi. Bakırlı üst geçidinde genç bir kadının olduğunu ve intihar girişiminde bulunduğunu fark eden vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Kısa süre içinde olay yerine çok sayıda polis, itfaiye ve 112 ekibi sevk edildi. Polis bir yandan genç kadını ikna etmeye çalışırken, itfaiye de atlama ihtimaline karşı caddeye atlama yatağı açtı. Polis de trafik akışını durdurdu.

Hamile olduğu öğrenilen ve eşinden şiddet gördüğünü öne süren genç kadın, çevredekilerin korku dolu bakışları arasında korkulukların arkasına geçti.

Polis, yaklaşık yarım saat süren ikna çalışmasında başarılı oldu, genç kadın intihar etmek için çıktığı üst geçitten indirildi.

Genç kadın sağlık ekiplerine teslim edilirken, bu sırada olay yerine yaklaşık 50 metre mesafede maddi hasarlı trafik kazaları meydana geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu