REKLAMI GEÇ

Denizlililer Bahar Yürüyüşü’nde buluştu

Denizlililer Bahar Yürüyüşü’nde buluştu

Merkezefendi Belediyesi’nin bu yıl ikincisini düzenlediği “Merkezefendi Baharda Yürüyor” etkinliği gerçekleştirildi. Başkan Muhammet Subaşıoğlu, yürüyüşe 15 bin kişinin katıldığını söyledi.

Şengül Boz / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2016 Pazar, 17:26

Merkezefendi Belediyesi’nin, “Merkezefendi Baharda Yürüyor” etkinliği, AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci ve eşi Ayşen Zeybekci, AK parti Milletvekili Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ve eşi Hacer Subaşıoğlu, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, daire müdürleri ve vatandaşların katılımıyla Koşu Yolu’nda gerçekleştirildi.

denizli-merkezefendi-baharda-yuruyor-ic-4

OBEZİTEYLE MÜCADELE İÇİN BAŞLADI
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, yürüyüş öncesi yaptığı konuşmada, geçen yıl birincisini düzenledikleri etkinliği geleneksel hale getirmek istediklerini belirterek, bu yıl artan katılımdan dolayı vatandaşlara teşekkür etti.

denizli-merkezefendi-baharda-yuruyor-ic-3

Bahar Yürüyüşü’nü, obeziteyle mücadele kapsamında başlattıklarını ve geçen yılki yürüyüşü Güney Ege Kalkınma Ajansı (GEKA) ortaklaşa düzenlediklerini ifade eden Subaşıoğlu, vatandaşı spora teşvik etmeyi, spor yapmayı sevdirmeyi belediye olarak amaçladıklarını söyledi. Subaşıoğlu, “Bu konuda birçok etkinlik planladık. İlçemizde yaşayan vatandaşlarımızın spor yapması için çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Bugün düzenlediğimiz bahar yürüyüşü de bizim için çok önemli” dedi.

denizli-merkezefendi-baharda-yuruyor-ic-2

ELMA, ERİK VE KURUYEMİŞ İKRAMI
Milletvekilleri Nihat Zeybekci ve Cahit Özkan, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu’nun birlikte verdiği start ile başlayan yürüyüş 1,5 kilometrelik parkurda yapıldı. Yürüyüşe katılanlara bitiş çizgisine geldiklerinde elma, erik ve kuruyemiş ikram edildi.

denizli-merkezefendi-baharda-yuruyor-ic-1

SPORTİF GÖSTERİLER GÖZ DOLDURDU
Bu arada Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü judo ve eskrim sporcularının gösterileri beğeni toplarken, gençlerin skate gösterileri izleyenlerin yüreklerini ağızlarına getirdi.

denizli-merkezefendi-baharda-yuruyor-ic

Merkezefendi Baharda Yürüyor etkinliği, Pamukkale Üniversitesi Türk Halk Müziği Topluluğu’nun verdiği konserle sona erdi.

anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
26 Nisan 2024 Cuma 14 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 14 32Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 30Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 15 31Parçalı Bulutlu
30 Nisan 2024 Salı 16 32Parçalı Bulutlu