REKLAMI GEÇ

Denizli’nin ilk Ege’nin en büyük kaykay parkı açıldı

Denizli’nin ilk Ege’nin en büyük kaykay parkı açıldı

Merkezefendi Belediyesi tarafından yaptırılan Denizli’nin ilk, Ege Bölgesi’nin en büyük kaykay parkı, hizmete girdi. Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu, Özay Gönlüm Meydanıyakınında 2 bin metrekarelik alanda dünya standartlarında hayata geçirdikleri Skatepark projesiyle çocuklar ve gençlerin daha güvenli bir ortamda aktivitelerini gerçekleştirebileceklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mayıs 2015 Perşembe, 10:18

Denizli’nin ilk Skateparkı’nın açılış törenine, AK Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Merkezefendi Kaymakamı Şükrü Güdücü, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammed Subaşıoğlu,Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin, Serinhisar Belediye Başkanı Mehmet Kobaş, AK Parti İl Başkanı Şahin Tin, vatandaşlar ve İstanbul’dan gelen kaykay kulübü sporcuları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

denizli-kaykay-parki-acilis-ic

“DENİZLİ GELİŞTİKÇE İHTİYAÇLAR DA ARTTI”
AK Parti Milletvekili Nurcan Dalbudak, törende yaptığı konuşmada, Denizli geliştikçeihtiyaçların da arttığına işaret ederek, “2004 yılında göreve geldiğimizde, önce engelli ve kadınlarımızın çocuk arabaları ile rahatlıkla gezebileceği kaldırımlar yaptık. Sonra bu kaldırımlarda kay kay yapan çocukları gördük. Denizli geliştikçe ihtiyaçlar da artmaya başladı. Burası bir ihtiyaçtı. Çocuklarımız daha güvenli bir ortamda kay kay yapabilecek. Çocuklarımıza hayırlı olsun” dedi.

“ÇOCUKLAR İÇİN DAHA GÜVENLİ”
Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da, adrenalin tutkunu çocukların araçların arkasına takılarak ve canlarını tehlikeye atarak kay kay yaptıklarını hatırlatarak, “O çocuklarımız burada daha güvenli olacak. Hem adrenalin tutkularını giderecekler, hem de spor yapmış olacaklar. Biz çocukluğumuzda Avrupa ülkelerindeki çocuklara özenirdik. Neden onlar bizim çocuklarımızı özenmesin. İlçe belediyelerimizle birlikte çocuklarımızın geleceği ve onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak için çalışıyor hizmet üretiyoruz” diye konuştu.

ANONS

“TALEP GENÇLERİMİZDEN GELDİ”
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ise, gençlerden gelen talep üzerine 4 ay önce harekete geçtiklerini belirterek, “Gençlerimize söz vermiştik. Yerine getirdik. 4 ay önce proje çalışmalarına başladık. 2 bin metrekarelik alanda 16 ayrı modülden oluşan ve dünya standartlarında kay kay havuzlarını, rampaları gençlerimizin hizmetine sunduk. Çocuklarımızın bir kulüp disiplininde adrenalini yaşayacaklar. Bunu bir kulüp disiplininde yaşayacaklar. Bu amaçla kulüp kurduk. Kulübe üye olan tüm çocuklarımız buradan yararlanabilecek. Zaten her çocuğumuz da rahatlıkla üye olabilecek. Amacımız onları kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve sporun yalnızca üç-dört branştan ibaret olmadığını göstermek istedik” ifadelerini kullandı.

denizli-kaykay-parki-acilis-ic-1

ADRENALİNİ YAŞATTILAR
İstanbul’dan gelen kaykay kulübü gençler gösterileri ile izleyenleri heyecanlı dakikalar yaşattı. Kaykay, paten ve bisikletli gençlerin gösterisi ile adrenalini yaşayan izleyiciler, Hakkı Dereköylü Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin konseri ile keyifli dakikalar geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu