REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de Subaşıoğlu aday, Oklu’ya veto

Merkezefendi’de Subaşıoğlu aday, Oklu’ya veto

AK Parti’de belediye başkan adaylarıyla ilgili beklenen açıklama yapıldı. Listede ismini görenler sevinirken, adaylık beklentisi içinde olan, ancak genel merkez vetosuyla karşılaşanlar üzüldü. Bunlardan birisi deMerkezefendi Belediye Başkan aday adayı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Adem Oklu oldu. Yeni ilçenin başkan adayı olarak AK Parti Teşkilatı’nca desteklenen Muhammet Subaşıoğlu gösterildi.

/ DENİZLİHABER / 21 Ocak 2014 Salı, 14:17

Denizli’de büyükşehir oluşumuyla birlikte yeni kurulan iki ilçeden birisi olan Merkezefendi’de aday adaylığı için Muhammet Subaşıoğlu, Adem Oklu, Şamil Çınar, Müyesser Çimen, Yekta Çakmak İnce ve Ayhan Soyfidan başvuruda bulundu.

İDDİALI KAMPANYA DÖNEMİ
Adem Oklu, henüz aday adaylığı sürecinde iddialı bir kampanya yürüttü. Yerel televizyonlarda sık sık ekranlara çıkan, yerel medyadan mesajlar veren Oklu, yoğun kampanyası nedeniyle bazı çevrelerce Merkezefendi Belediye Başkanlığı adaylığının favori isimlerinden olarak gösterilmeye başlandı.

NEDEN ADAY GÖSTERİLMEDİ?
Ancak, yerel medya üzerinden estirilen rüzgarOklu’ya beklediği adaylığı getirmedi. Peki neden böyle oldu? Oklu’ya adaylık yolunu kapatan nedenlerin başında ASTAŞ Azim Cıvata Sanayi ve Ticaret A.Ş’nin arsa satış süreciyle ilgili gelişmelerin olduğu ifade ediliyor.

Denizli Valiliği’nin talebiyle 2007 yılında mahkeme tarafından atanan bilirkişinin 61 milyon 825 bin lira değer biçtiği arazilerin ASTAŞ tarafından geçen yıl 7 milyon dolara satılması, bu satış sırasında Oklu’nun İl Özel İdaresi Genel Sekreteri, ağabeyi Erol Oklu’nun ise adı geçen şirkette genel müdür olarak görev yapması ve bu satışla ilgili İl Özel İdaresi’nin her hangi bir itirazda bulunmaması satışla ilgili tartışma yaratmıştı.

Oklu’nun aday gösterilmemesinin bir diğer nedeninin de son dönemde AK Parti ile Gülen Cemaati arasındaki savaş olduğu ileri sürüldü. Oklu’nun, Gülen Cemaatine yakınlığının aday gösterilmemesindeki bir başka etken olduğu iddia ediliyor.

SUBAŞIOĞLU’NA TEŞKİLAT DESTEĞİ
AK Parti Genel Merkezi’nce açıklanan listede Merkezefendi Belediye Başkan adayı gösterilen Muhammet Subaşıoğlu, AK Parti İl ve Merkezefendi İlçe teşkilatlarınca desteklendiği, genel merkezin de bunu değerlendirdiği ifade edildi.

Yorumlar

xyz   -  Bağlantı 21 Ocak 2014, 16:35

sosyal denge tazmınatı vermedıgı calısanlarının ahı yeter.
az bıle daha. beter olsun…alma mazlumun ahını cıkar aheste aheste…

bugibugi159   -  Bağlantı 21 Ocak 2014, 14:38

AZİM CIVATA BENCE BAHANE YOLSUZLUĞUN NERELERE KADAR UZANDIĞI BİR ORTAMDA YÜRÜTMENİN EN BAŞI OLANLAR KENDİ ANLAYIŞINDAKİ İNSANLARLA BERABER YOLA DEVAM ETMELERİİ NORMALDİR AMA BU ADAY ARKDŞLRIN KİŞİLKLERİNİ BİLMEMM DOĞRU ARKDŞLAR İSE İNŞALLAH ONLARDA MAZLUMUN YETİMİN HAKLARINA GÖZ DİKMEZLER BEN VERDİĞİM OYLARI HELAL ETMİYORUMM

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu