REKLAMI GEÇ

Merkezefendi’de vatandaş “sorun çevre” diyor

Merkezefendi’de vatandaş “sorun çevre” diyor

Denizli’nin yeni ilçelerinden Merkezefendi’de vatandaşlar “en önemli sorununuz nedir?” sorusuna “çevre” yanıtını verirken, ulaşım ve üstyapıya da dikkati çekti.

/ DENİZLİHABER / 23 Aralık 2013 Pazartesi, 10:26

DENİZLİHABER
Denizli’nin büyükşehir olmasıyla birlikte merkezde kurulan iki ilçeden birisi olan ve ilk belediye başkanını 30 Mart 2014’te seçecek olan Merkezefendililer, yeni yerel yönetimden neler bekliyor, neler istiyor?

EfG Tanıtım ve Araştırma Hizmetleri, Denizlihaber.com’un yerel seçim öncesi başkan adaylarına ışık tutan ve ilçelerin sorunlarını belirlemeye yönelik gerçekleştirilen kamuoyu araştırması için, bu kez Merkezefendi’de ikamet eden vatandaşların kapısını çaldı.

EV VE İŞYERLERİNDE GÖRÜŞME
Kamuoyu araştırmasını gerçekleştiren EfG Tanıtım ve Araştırma Hizmetleri’nin görevlileri, Merkezefendi’di bin 113 denek ile yüz yüze görüştü. Görüşme için genellikle ev ve işyerleri ziyaretleriyle gerçekleştirildi.

SORUN BAŞLIKLARI
Ulaşım, çevre, altyapı, üstyapı, ekonomi, imar ve hizmet sorun başlıkları olarak seçildi. Konu başlıkları kendi içinde detaylandırılırken, Merkezefendi’de en önemli sorun nedir sorusunun karşılığı “çevre” oldu.

“DENİZLİ’NİN SORUNU ULAŞIM”
“Size göre Denizli’nin en önemli sorunu nedir?” sorusuna Merkezefendililer, büyük bir farklı “ulaşım” yanıtını verdi. Altyapı ve çevri öne çıkan diğer sorunlar olarak belirlendi.

merkezefendi-sorunlar-galeri-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
25 Nisan 2024 Perşembe 20 29Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 15 28Parçalı Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 16 31Parçalı Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 18 32Parçalı Bulutlu
29 Nisan 2024 Pazartesi 18 31Parçalı Bulutlu