REKLAMI GEÇ

Belediye logosu için yarışma açtı

Belediye logosu için yarışma açtı

CHP Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Arif Balkanay, Merkezefendi Belediyesi’nin logosu için tasarım yarışması açtı. Hazırlanacak logo tasarımları, halk değerlendirmesine ve seçimine sunulacak. Birinci olacak tasarım için 5.000, ikinci tasarım için 2.000, üçüncü tasarım için ise 1.000 TL ödül verilecek.

/ DENİZLİHABER / 17 Aralık 2013 Salı, 13:53

Cumhuriyet Halk Partisi’nin Merkezefendi Belediye Başkan Aday Adayı Arif Balkanay, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın toplantısı düzenleyerek, düzenlediği logo tasarım yarışması hakkında bilgi verdi.

Balkanay, “Merkezefendi bizim yeni evimiz. Yeni evimizi hemşerilerimizle birlikte yapacağız. Bir mimarın, Bir uzmanın sihirli ellerinin önderliğinde, mutlu ve huzurlu insanların yaşadığı bir kenti hep birlikte yapacağız” dedi.
Toplantıya başlarken 225 bin nüfuslu Merkezefendi ilçesinin çevre, ulaşım ve altyapı gibi sorunlarından bahseden Balkanay, bütün bu sorunların çözümüne ilişkin projelerinin hazır olduğunu, bunları zamanı gelince açıklayacağını ifade etti.

LOGOYU HALK BELİRLEYECEK
Merkezefendi Belediyesi’nin logosunun belirlenmesi için açtığı tasarım yarışması ile ilgili bilgilerin resmi web sitesi www.arifbalkanay.com adresinde mevcut olduğunu belirtti. Yarışmanın an itibariyle başladığını belirten Balkanay, “Yeni kurulacak Merkezefendi Belediyesi’ni simgelemeye aday olan logoyu-amblemi ödüllü bir yarışma ile elde etmeyi amaçlıyoruz. “Seçici Kurul” ve ardından “Halk Jürisi”nin değerlendirilmeleri sonucunda birinci seçilen tasarımın; Merkezefendi Belediye Meclisinin ilk toplantısında gündeme alınmasını ve onaylanarak kabul edilmesini hedefliyoruz. Merkezefendi logo tasarımı yarışması, bugün itibari ile başlayıp Arif Balkanay’ın resmi web sitesi (www.arifbalkanay.com) aracılığıyla başvuru gerçekleşecektir. Sadece Denizlililer değil Türkiye genelinden katılım olacaktır. Katılım ücretsizdir. Yarışma seçici kurul üyeleri ve birinci derecedeki yakınlarının dışında amatör, profesyonel tüm sanatçılara, öğrencilere, kamu ve özel kurumların katılımına açıktır. Adaylar en fazla 3 adet çalışmayla katılabilir. Birden fazla kişinin ortak bir çalışma ile yarışmaya katılması durumunda ise tasarım sahiplerinin her birinin tüm hakları saklı olmak üzere yalnızca birinin temsilci olarak belirlenmesi gerekmektedir. Katılımcının reşit olmaması durumunda yasal temsilcisinin yazılı iznine sunulması gerekmektedir. Katılımcıların eserlerinin değerlendirilmeye alınması için Merkezefendi Belediyesi logo tasarım yarışması katılım formunu ıslak imza ile eksiksiz doldurup eserle birlikte Çaybaşı Caddesi Birlik Apartmanı No: 34/4 Denizli adresine göndermesi gerekmektedir” dedi.

EN İYİ TASARIMLARA PARA ÖDÜLÜ
Balkanay, seçici kurul ve halkın değerlendirmesi sonucunda yarışma birincisine 5000 TL, 2.’ye 2000 TL, 3.’ye 1000 TL para ödülü verileceğini belirterek, son başvuru tarihinin 23 Ocak 2014 olduğunu açıkladı.

Balkanay, “Seçici kurul değerlendirmelerine Demokrasi Şehidimiz Uğur Mumcu’nun katledildiği tarihte başlayacaktır. Bu anlamlı günde başlayacak olan çalışma halkımızın tercihine sunulacak 3 adet tasarımı belirleyecektir. Demokrasiye olan inancımız gereği birinciyi “halk jürisi” belirleyecektir. Ödül törenimiz ise 14 Şubat Sevgililer Günü’nde yapılacaktır. Sevgiyi yeşertmek için yola çıktığımız Merkezefendi’ye bu anlamlı günde armağanımız olacaktır “dedi.
CHP Merkezefendi İlçe Başkanı Ömer Yurtseven de, “Merkezefendi için İki aday adayımız vardı. Ön seçimde Arif Bey seçildi. Kesin olarak 20 Aralık’ta adaylığı netleşecek. Güçlü bir adayla geliyoruz” dedi.

Yorumlar

MEHMET MEMİŞ   -  Bağlantı 28 Ocak 2014, 19:09

logo anketine katılmak istiyorum

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu