REKLAMI GEÇ

Doğan: Benim CHP’liliğimi ölçmek kimsenin haddi değil”

Doğan: Benim CHP’liliğimi ölçmek kimsenin haddi değil”

CHP Merkezefendi İlçe Danışma Kurul Toplantısı’na Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan damgasını vurdu. Partililere seslenen Doğan, hakkında bazı dedikodular üretildiğini söyledi, “Şeniz Doğan şöyle yapacakmış, şuraya geçecekmiş diyorlar. Benim CHP’liliğimi ölçmek, değerlendirmek kimsenin haddi değil” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2019 Cuma, 17:54

Merkezefendi Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen CHP Merkezefendi İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’na, Belediye Başkanı Şeniz Doğan’ın konuşması damgasını vurdu.

“BİRLİKTE KAZANDIK, BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ”
Seçim sürecini ve sonrasını değerlendiren Başkan Doğan, önce ön seçim, ardından seçimlerde hep birlikte büyük çaba harcadıklarını dile getiren Başkan Doğan, “Bu süreçte tüm partililerime emeklerinden dolayı teşekkür ediyorum.
Gerçekten zor bir mücadeleydi. Çok şükür Allah’ım bu genç yaşta böyle bir görevi nasip etti. Bu seçimi asıl sizler kazandınız. Bizler birlikte çalıştık, birlikte mücadele ettik, birlikte kazandık. Yeni dönemde de Merkezefendimizi birlikte yöneteceğiz” dedi.

“DÜRÜST ÇALIŞANA DOKUNMAYACAĞIZ”
AKP iktidarını bugüne kadar belediyelere kendi yandaşlarını doldurdukları için eleştirdiklerini belirten Doğan, “Her seferinde ‘zihniyet yine değişmedi’ deriz, ‘yine kendi yandaşlarını doldurdular’ deriz. İşte artık hep birlikte bu ezberi bozma vakti geldi. Göreve geldiğim 5 Nisan’dan itibaren alnının teriyle dürüstçe çalışan hiçbir çalışma arkadaşımı işten çıkarmak gibi bir tasarrufta bulunmadım. Çünkü biz meydanlarda söz vermiştik. Kimse işinden çıkmayacak, çıkarılmayacak demiştik. Örgütlü mücadele ve sendika haklarının en geniş şekilde verileceğini söylemiştik. Bu anlamda bazı eleştiriler geliyor. Ben bu fikrimin arkasındayım. Benimle birlikte dürüst çalışan, alnının teriyle çalışan, samimi olan çalışma arkadaşlarıma yola devam etmek istiyorum.

“PARTİZANLIK YAPANLAR AYRI”
Bu süreçte bazı isimleri ayrı tutacaklarını dile getiren Başkan Doğan, “Seçim döneminde, kampanya döneminde partime, genel başkanıma, şahsıma, aileme hakaret derecesine varan sosyal medyada paylaşımda bulunan bazı kişiler hakkında tasarrufta bulundum. Bunları da tabi sizin takdir edeceğinizi düşünüyorum” dedi.

“BİZE BİR GÖREV VERİLDİ”
Denizli halkının, Merkezefendi halkının bir fırsat ile birlikte görev verdiğini hatırlatan Başkan Doğan, “Halk, ‘25 yıl sonra sizlere bu fırsatı veriyoruz. Bakalım nasıl kullanacaksınız?’ dedi. Sorumluluğumun bilincindeyim. Şu anda Denizli’nin gözü ne Büyükşehir’de ne Pamukkale Belediyesi’nde. Herkesin gözü Merkezefendi Belediyesi’nde. Burada bir anlayış değişti. Burada bir yönetim değişti. İnan ki başarılı olmamızı isteyenler de, başarısızlık bekleyenler de dikkatlice izliyorlar. En küçük hatayı bekleyen, maalesef dedikodu siyaseti yapan insanlar da var. Seçimleri nasıl birlikte kazandıysak, bu süreçte de sizin desteğinize ihtiyacım var. Bana düşen çok çalışmak. Öyle çalışmalıyım ki insanlar 25 yıl sonra Cumhuriyet Halk Partisi’ni anlamalı. Cumhuriyet Halk Partisi’yle birlikte Şeniz Doğan’ı anlamalı. O meydanlarda verdiğimiz vaatleri, sözleri birer birer eyleme dökülmesini bir an önce biz de heyecanla bekliyoruz. Projelerimiz başladı. İnşallah 15 gün içinde teker teker gerek sosyal, gerekse yapısal projelerimizi paylaşacağız” dedi.

“BENİM CHP’LİLİĞİMİ ÖLÇMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİL”
Seçimlerden sonra kendisi hakkında üretilen dedikodulara çok üzüldüğünü belirten Başkan Doğan, “Şeniz Doğan böyle yapacakmış, şuraya geçecekmiş” gibi iddiaların ortaya atıldığını kaydetti.

Doğan, “Doğdum CHP’li oldum. Benim ailemi tanıyorsunuz, geçmişimi biliyorsunuz. Örgütün içinden geldim. Örgütün her kademesinde görev aldım. Bu söylenenleri kendime hakaret sayıyorum. Benim CHP’liliğimi ölçmek, değerlendirmek kimsenin haddi değildir. 40 yaşında 23 ilden büyük ilçenin belediye başkanı oldum. Çok gururluyum, çok mutluyum. İyi ki CHP’li olmuşum. İyi ki sizleri tanımışım. Şahsıma verdiğiniz destek için sonsuz teşekkürler. Şunu unutmayın asla dedikodulara inanmayın, bunlara fırsat vermeyin. Yine hep birlikte el ele verirsek, emin olun Denizli’de 5 yıl sonra hem büyükşehri alacağımıza, hem milletvekili sayımızı arttıracağımıza inancım tam” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu