REKLAMI GEÇ

Doktorlar Caddesi’nde faciaya ramak kaldı

Doktorlar Caddesi’nde faciaya ramak kaldı

Doktorlar Caddesi’nde korku dolu anlar. Pamukkale Üniversitesi’nin uzun yıllar çocuk hastanesi olarak kullandığı binanın yıkımı esnasında akaryakıt kazanı kesilirken alev aldı, paniğe kapılan işçi 2 LPG ve 1 oksiyen tüpünü alevlerin yanında bırakıp kaçtı. Zamanında yetişen itfaiye ekipleri olası bir faciayı önledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Eylül 2018 Salı, 16:21

Doktorlar Caddesi’nde bulunan ve uzun yıllar PAÜ tarafından hastane olarak kullanılan binanın yıkımı için alınan karar uygulamaya geçirildi.

Yıkım işinin verildiği firma çalışanları da hurda olarak kullanılacak malzemelerin söküm işlemini başlattı.

AKARYAKIT KAZANINI KESİNCE
Firma çalışanı bir işçi, binanın bodrum katında bulunan akaryakıt kazanını kesmek için çalışma başlattı. Önce depoda kalan akaryakıtı boşaltan işçi, kesmeye başladı. Ancak, kesim makinasından çıkan kıvılcımlar, depoda kalan akaryakıtı tutuşturdu.

İşçinin önce yangını kendi imkanları ile söndürmeye çalıştığı, başarılı olamayınca da olay yerinden uzaklaştığı öğrenildi.

LPG VE OKSİJEN TÜPLERİNİ BIRAKTI
Paniğe kapılan işçinin, alevlerden hızla uzaklaşmak için kesim için kullandığı 2 LPG ile bir oksijen tüpünü alevlerin yanında bırakması faciaya davetiye çıkardı.

İhbar üzerine olay yerine Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Bir yandan yangına müdahale eden ekipler, tehlikenin daha da büyümesini önlemek için LPG ile oksijen tüpünü çıkardı.

Ekiplerin müdahalesi ile yangın kısa sürede kontrol altına alındı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu