REKLAMI GEÇ

Ege bölgesinin ilk ve tek Skatepark’ı olacak

Ege bölgesinin ilk ve tek Skatepark’ı olacak

Ege bölgesinin ilk ve tek Skatepark projesinde çalışmalar devam ediyor. Özellikle trafikte hayatlarını tehlikeye atarak araçlara takılarak kay kay yapan gençlere yönelik yapılacak olan proje sayesinde gençler, adrenalini güvenli bir alanda yaşayacak. Merkezefendi Belediyesi tarafından yürütülen proje 1 ay içinde tamamlanacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2015 Perşembe, 13:01

Özellikle Delikliçınar bölgesinde araçlara takılarak hayatlarını tehlikeye atan gençlere yönelik hazırlanan Skatepark projesinde çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor. Kay kay havuzlarının ve rampalarının bulunduğu 2 bin metrekarelik alanda yapılan çalışmaları yerinde inceleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, projenin yaklaşık 1 ay içinde tamamlanacağını kaydetti.

ic-1

Bu projenin Merkezefendililere hayırlı olmasını dileyen Başkan Subaşıoğlu, Merkezefendi ilçesinin her alanda güzelleşmeye devam edeceğini ifade etti. Başkan Subaşıoğlu, “Ege bölgesinin ilk ve tek Skatepark’ını yapma sözü vermiştik. İhale süreci tamamlanan kay kay parkının çalışmalarına yoğun bir şekilde başladık. İnşallah 1 ay içinde çalışmalarımızı tamamlayarak Muratdede Mahallemize bu parkı kazandıracağız. Artık çocuklarımız yollarda otobüslerin arkasına tutunarak kaymak zorunda kalmayacak. Burada gelecekler güvenli bir şekilde kayacaklar. Burada havuzların, rampaların ve modüllerin olduğu bir imkan bulacaklar. Ben Merkezefendi’ye hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Merkezefendi ilçesi güzelleşmeye devam edecek ”dedi.

Yorumlar

ar   -  Bağlantı 14 Mayıs 2015, 16:34

BU parkurlar bu işte uzmanlar için değil mi.Bizim bebeler elini ayağını kırar burda 😀

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
20 Nisan 2024 Cumartesi 12 18
21 Nisan 2024 Pazar 9 25Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 34Parçalı Bulutlu
24 Nisan 2024 Çarşamba 18 34Çok Bulutlu