REKLAMI GEÇ

Ekipler enkaz olduğu düşünülen bölgeye ulaştı, ancak sonuç alınamadı

Ekipler enkaz olduğu düşünülen bölgeye ulaştı, ancak sonuç alınamadı

Başkarcı’da düşen eğitim uçağının enkazının olduğu düşünülen Ornaz Vadisi’nin zirvesine ekipler ulaştı. Ancak, o umut da tükendi, söz konusu bölgede enkaza ulaşılamadı. Ekiplerin büyük çoğunluğu arama çalışmalarına son verdi, Jandarma özel harekat ile gönüllü arama kurtarma ekiplerinden uzman isimler çalışmalarına devam ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Kasım 2018 Pazartesi, 23:10

Sabah saatlerinde düşen eğitim uçağının bulunması için beliren en büyük umut hayal kırıklığı ile sonuçlandı. Arama kurtarma çalışmalarına katılan bir kişinin çektiği fotoğraf çalışmaları bu bölgeye kaydırmıştı.

Özel oluşturulan uzman ekipler bölgeye ulaşmak için yoğun çaba harcadı. Sarp kayalıklar ve gecenin karanlığının yarattığı olumsuzluğa rağmen saatler sonra belirlenen bölgeye ulaşıldı. Ancak, umutlar boş çıktı, belirlenen bölgede enkaza ulaşılamadı. Ekipler, zorlukla çıktıkları bölgeden eli boş ayrılmak zorunda kaldı.

EKİPLER ÇEKİLDİ
Bu arada arama-kurtarma çalışmalarına katılan ekiplerin büyük bölümü geri çekildi. Jandarma Özel Harekat Timleri ile AKUT ve DAK gibi özel arama kurtarma ekipleri ise çalışmalarına devam ediyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu