REKLAMI GEÇ

Fırınlara yönelik denetimler artırıldı

Fırınlara yönelik denetimler artırıldı

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Ekipleri Ramazan ayının başlaması ile birlikte fırın denetimlerini artırdı. Zabıtalar belli aralıklarla fırınlarda hijyen ve pide gramaj denetimi yapıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 9 Mayıs 2019 Perşembe, 11:24

Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri, Ramazan ayının başlaması ile birlikte fırınlarda yapılan denetimleri artırdı. Zabıta ekipleri ilçede faaliyet gösteren fırınlarda pide gramaj denetimleri yapıyor ve sağlık kurallarına uyulup uyulmadığını kontrol altında tutuyor.


Bugüne kadar yapılan denetimlerde halk sağlığını olumsuz yönde etkileyecek bir olumsuzluğun tespit edilmediğini söyleyen Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, “İlçemizdeki fırınlarda her şey yolunda gidiyor” dedi.

Diğer taraftan denetimlerin daha sık hale getirildiğinin de altını çizen Başkan Doğan, ““Ramazan ayının gelmesiyle birlikte sofralarımızdan eksik olmayan Ramazan pidesini, temiz ve gramajına göre vatandaşımıza ulaşmasını sağlamak istiyoruz. Zabıta ekiplerimiz bu amaçla denetimlerini büyük bir titizlikle gerçekleştiriyor. Şu ana kadar yapılan denetimlerde herhangi bir olumsuzlukla karşılaşmadık. İlçemiz genelindeki denetimlerimiz devam edecek” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu