REKLAMI GEÇ

Gençler İstanbul’da

Gençler İstanbul’da

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Haydi Gençler İstanbul’a projesi kapsamında ilçedeki okullarda öğrenim gören lise son sınıf öğrencileri İstanbul’a gidiyor. İstanbul gezisi üniversiteye hazırlanan öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandırarak geleceklerine ışık tutacak.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 17 Ekim 2015 Cumartesi, 17:18

Merkezefendi Belediyesi’nin ‘Haydi Gençler İstanbul’a projesi kapsamında ilçedeki okullarda öğrenim gören lise son sınıf öğrencileri İstanbul’a gidiyor. Yaklaşık 30 okuldan 4 bin 67 öğrencinin katılacağı İstanbul gezisi, üniversiteye hazırlanan Merkezefendili öğrencilere yeni bir bakış açısı kazandırarak geleceklerine ışık tutacak.

ÖĞRENCİLER İSTANBUL’DA NERELERİ GEZECEK?
Merkezefendi ilçesinde belirlenen okullardan yola çıkan otobüslerle İstanbul’a giden öğrenciler, tarihi görsel anlamda en iyi tanıyabilecekleri yer olan ‘Panorama 1453 Tarih Müzesi’ni ziyaret edecek. Hemen sonrasında ise Avrupa’da 800 park arasında en iyi 5. tema park olan Vialand’ı gezme fırsatı bulan öğrenciler, eğlenceye de zaman ayırdı. Belirlenen bir üniversiteyi de ziyaret eden Merkezefendili öğrencilerin İstanbul gezisi, İstanbul Boğazı’nda verilecek yemekle taçlanıyor.

KAFİLELERİ BAŞKAN UĞURLUYOR
Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, İstanbul gezisine giden lise son sınıf öğrencilerini kendisi uğurluyor. İstanbul gezisinin lise son sınıf öğrencilerinin geleceğe dair düşüncelerine ışık tutacağını belirten Başkan Subaşıoğlu, “Bizler Merkezefendi Belediyesi olarak öğrencilerimizin üniversite tercihi yapmadan önce bakış açısını ve vizyonunu değiştirmek istiyoruz. Ülkemizin tarihi ve kültürel açıdan en önemli illeri arasında ilk sıralarda gelen İstanbul’u, lise öğrencilerimizin görmesini istedik. İstanbul gezimiz öğrencilerimiz için sıradan bir gezi değildir. Bu gezimiz lise son sınıf öğrencilerimiz için vizyon gezisi olacak. Öğrencilerimiz İstanbul’da çok güzel yerleri gezme fırsatı da bulacak” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu