REKLAMI GEÇ

Hafiye muhtar denetimde

Hafiye muhtar denetimde

Merkezefendi‘nin Altıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü, her sabah mahallesini adım adım geziyor, olumsuzlukları belgeleyip durumu zabıta ekiplerine bildiriyor. Muhtar Sücüllü, “Güne temiz bir Denizli’de başlamak istiyorum, çabamız bunun için” dedi.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 10 Şubat 2016 Çarşamba, 12:11

denizli-altintop-mahalli-muhtari-tulay-sucullu-hafiye-icAltıntop Mahalle Muhtarı Tülay Sücüllü tam bir hafiye gibi çalışıyor. Mahallesinde yoğun olarak kafelerin bulunduğu bölgede hiç eksik olmayan çöp dağlarına isyan eden Muhtar Sücüllü, hem soruna dikkat çekmek, hem de çözüm üretmek amacıyla sabahın erken saatlerinden itibaren alana iniyor. Mahallesinde tespit ettiği olumsuzlukları fotoğraflayan, bölgede bulunan esnaflar ile görüşen Muhtar Sücüllü, ardından da soluğu Merkezefendi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü’nde alıyor. Zabıta ekiplerine şikayetleri ve fotoğrafları ulaştıran Muhtar Sücüllü, soruna çözüm istiyor.

TEMİZ BİR DENİZLİ’YE UYANMAK İSTİYORUM
Her sabah karşısında çöp dağları görmekten rahatsız olduğunu belirten Muhtar Sücüllü, “Sabah temiz bir şehir ile uyanmak istiyorum. Ancak bu mümkün olmuyor. Sokaklar pis, çöp dağları yığılıyor. Esnaflar ile birlikte dilekçe yazarak yetkililere ulaştırıyoruz. Büyükşehir Belediyesi’nin sadece bir kısım yerden sorumlu olduğu söyleniyor. Ancak bu sokaklar başka yerin değil Denizli’nin. Bu sokakları yıkasalar güzel olmaz mı?” dedi.

denizli-altintop-mahalli-muhtari-tulay-sucullu-hafiye-1

MANZARA HİÇ HOŞ DEĞİL
Bölgede yoğun olarak kafelerin bulunduğunu, vatandaşların soluklanıp çay içmek için geldiğini anlatan Muhtar Tülay Sücüllü, “Çöp yığınlarının manzarası eşliğinde yemek yemek, çay içmek hiç hoş değil. Sorumluluk yetkililer kadar vatandaşlara da düşüyor. Çevrenin kirletilmemesi gerekiyor. Vatandaşlarımız ve esnaflarımız çevrelerine karşı biraz daha duyarlı olmalılar” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
28 Mart 2024 Perşembe 9 26Sağanak Yağışlı
29 Mart 2024 Cuma 12 25Çok Bulutlu
30 Mart 2024 Cumartesi 12 28Az Bulutlu
31 Mart 2024 Pazar 14 29Az Bulutlu
1 Nisan 2024 Pazartesi 16 30Az Bulutlu