REKLAMI GEÇ

1 ayda 6 kediyi zehirlediler

1 ayda 6 kediyi zehirlediler

Bahçelievler Mahallesi’nde beslediği sokak kedilerinin zehirlenerek telef edildiğini öne süren hayvansever, polise şikayette bulundu. 1 ay içinde 6 sokak kedisinin öldürüldüğü ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Aralık 2019 Perşembe, 14:52

DENİZLİ (AA)
Tekstil işçisi Adnan Kurban, Merkezefendi’nin Bahçelievler Mahallesi’nde beslediği sokak kedilerinden 6’sının son 1 ayda zehirlenerek öldürüldüğünü ileri sürdü.

Son olarak iki gün önce bahçesinde 2 sokak kedisini telef olmuş halde bulduğunu ve polis karakoluna giderek şikayette bulunduğunu anlatan Kurban, şunları söyledi:

“1 yıl önce taşındığım mahallede komşularla birlikte sokak kedilerine bakıyoruz. Bu zor kış mevsiminde sokaktaki hayvanları kendi bütçelerimizle besliyoruz. Telef olan kedilerin ağızları köpürmüş, yaralar oluşmuş. Karın ve boyun kısımlarında delinmeler var. Zehirlendikleri kanısındayım. Kedilere tahlil yapılmasını istiyorum. Tahlil yapılamadığı için zehirlendiklerini ispat edemiyorum ve suç duyurusunda bulunamıyorum.”

Kedilerin telef olmasına sebep olanların araştırılmasını isteyen Kurban, “Kimse sokak hayvanlarını sevmek zorunda değil ama zarar da vermesinler, sokaktaki bu masum hayvanları zehirlemesinler. Onların ölmesini, öldürülmesini kesinlikle istemiyoruz. Bu olayın kimler tarafından yapıldığının ortaya çıkarılmasını istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
19 Nisan 2024 Cuma 11 27Çok Bulutlu
20 Nisan 2024 Cumartesi 15 19
21 Nisan 2024 Pazar 10 26Parçalı Bulutlu
22 Nisan 2024 Pazartesi 12 27Çok Bulutlu
23 Nisan 2024 Salı 15 33Parçalı Bulutlu