REKLAMI GEÇ

HIRSIZI KOLUNDAKİ DÖVME YAKALATTI

HIRSIZI KOLUNDAKİ DÖVME YAKALATTI

Yenişehir’de, bir marketten 3 bin lira para ve çeşitli markalarda toplam 25 bin liralık sigara çaldıkları belirlenen 3 kişiden biri, kolundaki dövmeden kendisini tanıyan polisler tarafından yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 16 Eylül 2014 Salı, 10:52

Ramazan ÇETİN / DENİZLİ, (DHA)
İki hafta önce Yenişehir Mahallesi’ndeki Ada Market’e gelen 3 kişi, dışarıdaki güvenlik kamerasını ters çevirdikten sonra, kapı kilidini kırarak içeri girdi. İçerideki güvenlik kameralarını da ters çeviren hırsızlar, çekmecelerdeki toplam 3 bin lira para ile raf ve kutulardaki sigaraları çaldı. Kasanın bulunduğu bölümdeki kameralardan birini farketmeyen şüpheliler, güvenlik kamerası görüntülerinin kaydedildiğini düşündükleri bilgisayar kasasını da alarak kaçtı.

Sabah hırsızlığı farkeden market sahibi, durumu polise bilirdi. Marketin güvenlik kamerası kayıtlarını inceleyen polis, parmak izi bırakmamak için eldiven giydikleri tespit edilen 3 kişiden birinin kolunda dövme olduğunu tespit etti. Kolundaki dövmeden, şüphelilerden birinin, hırsızlıktan sabıkalı 26 yaşındaki N.T. olduğu belirlendi. N.T., dün polis tarafından gözaltına alındı.

Polisteki sorgusunda suçu kabul etmeyen N.T., sevk edildiği adliyede tutuklandı. Diğer iki şüphelinin yakalanması için ise çalışmaların sürdüğü bildirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı
 

Hava Durumu

MerkezefendiSıcaklık (°C)Durum
En
Düşük
En
Yüksek
24 Nisan 2024 Çarşamba 16 33Rüzgarlı
25 Nisan 2024 Perşembe 17 30Rüzgarlı
26 Nisan 2024 Cuma 14 27Az Bulutlu
27 Nisan 2024 Cumartesi 15 30Az Bulutlu
28 Nisan 2024 Pazar 16 31Parçalı Bulutlu